Головна » 2017 » Лютий » 24 » Лютнева зустріч викладачів кафедри менеджменту зі школярами ЗОШ №36
10:02
Лютнева зустріч викладачів кафедри менеджменту зі школярами ЗОШ №36

Профорієнтаційна робота є невід’ємною складовою в професійній роботі кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту ННІ бізнесу і менеджменту, яка поєднує підтримку вже встановлених зв’язків між навчальними закладами І-ІІІ рівнів акредитації та Університетом,  створення нових задля плідної співпраці та найкращого інформування майбутніх абітурієнтів про умови вступу та переваги навчання в Харківському національному технічному університеті сільського господарстві імені Петра Василенка.

В лютому місяці з цією метою  викладачі кафедри Дудник О.В. та Краля В.Г. відвідали Харкiвську загальноосвiтню школу I-III ступенiв № 36 Харкiвської мiської ради Харкiвської областi Мiнiстерства освiти i науки України.

При спілкуванні зі школярами ми перевірили ефективність та максимально застосовуємо ігровий метод На практиці побачили, що школярі втомлені від частих візитів представників різних Вишів Харкова та скептично відносяться до подібних зустрічей. І тому ми поставили собі за мету – зацікавити! Щоб нас запам’ятали та зрозуміли, що процес навчання в Університеті може бути захоплюючим. Цього разу використали вже перевірений нами на практиці бізнес-тренінг з формування колективу, розповівши слухачам хто такий менеджер, як формується колектив, які дисципліни вони будуть вивчати, щоб здобути дану спеціальність та які умови вступи в 2017 році. Ми впевнені, що ніхто з присутніх не пожалкував про проведені 45 хв разом, а їх емоції ви можете побачити на фото нижче.

Хочемо висловити вдячність директору школи, кандидату педагогiчних наук, доценту Ричковій Ларисі Володимирiвні за надану можливість провести зустріч з учнями випускних класів, підтримку наших інноваційних методів навчання та впровадження їх в навчальний процес!

 

Дудник О.В., к.е.н, доцент кафедри
організації виробництва, бізнесу та менеджменту,

Краля В.Г., ст. викладач кафедри

організації виробництва, бізнесу та менеджменту

 

Переглядів: 451 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: