Головна » 2015 » Лютий » 16 » "LOVE-КВЕСТ" ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ
14:30
"LOVE-КВЕСТ" ДНЯ ВСІХ ЗАКОХАНИХ

13 лютого 2015 р. в переддень Свята всіх закоханих серед студентів інституту енергетики та комп’ютерних технологій та інституту бізнесу і менеджменту з ініціативи студентського комітету ННІ ЕКТ та студентського комітету ННІ БМ, за підтримки дирекцій ННІ ЕКТ та ННІ БМ відбувся «LOVE-квест», бадьорий та веселий, який нагадав нам, що без кохання життя аж надто спокійне, а з ним – бурхливе та насичене.

Зробимо невелику ремарку. Квест – це інноваційне змагання, основою якого є послідовне виконання заздалегідь підготовлених завдань командам або окремих гравцям. Змагання вимагає старанності не лише від учасників, а й організаторів святкового дійства. Сама сутність заходу вже захоплює, а його організація в переддень Дня всіх закоханих ще більше зацікавлює та інтригує.

День закоханих – це свято душі, день, коли серце співає, не соромлячись, забувши про всі життєві негаразди. Погодьтесь, усі ми чекаємо на багряні «валентинки» у вітринах магазинів, п’янкого аромату гарячої кави та кориці у кав’ярнях, закоханих пар, які легкою ходою крокують поміж людей, обіймаючи міцно одне одного. Багато хто вже кохав, на інших це почуття лише чекає, але всі ми достеменно знаємо, що святий Валентин окриляє серця, дарує надію, а його веселі Купідони пускають стріли в кожне серце, щоб одного разу два з них злилися в єдине. Саме цього дня найчастіше трапляються доленосні зустрічі, несподівані знайомства, і, врешті-решт, неймовірне кохання.

Ось і організатори нашого квесту: студентський комітет ННІ ЕКТ (голова Паламарчук Сергій та відповідальна за культурно-масову роботу студкомітету ННІ ЕКТ Бібус Валерія) та студентський комітет ННІ БМ (голова Губар Анна) на один день перевтілились у диво-Купідонів та спробували поєднати серця учасників.

У квесті приймали участь дівчата першого курсу ННІ БМ і хлопці першого, другого та третього курсів ННІ ЕКТ. Найцікавішим було те, що вони не знали один одного, а познайомились лише за п'ять хвилин до початку змагання. За результатами жеребкування пари сформувалися таким чином: пара №1 – Грекова Анна і Артеменко Ярослав, пара №2 – Коркушко Юлія і Запорожченко Роман, пара №3 – Ярова Ірина і Фоменко Вадим, пара №4 – Пахуща Ольга і Мотузний Євген, пара №5 – Шаповаленко Анна і Кононенко Євген.

Змагання розпочалось в корпусі університету на вулиці Артема, 44, де, власне кажучи, розміщується ННІ БМ, а кінцевою точкою мала стати дирекція ННІ ЕКТ в копусі по вул. Енгельса, 19. Перемагає та пара, яка першою прибуде до корпусу ННІ ЕКТ.

Тож, які завдання підготували наші Купідони?

На кафедрі ЮНЕСКО "Філософія людського спілкування", философії і соціо-гуманітарних дисциплін на «закохану» пару чекав урок малювання: хлопцю потрібно було намалювати портрет своєї дівчини за 1 хвилину. В бібліотеці на учасників чекала хвилина ерудиції: парам необхідно було відповісти на два питання, правильні відповіді на які дозволили б їм отримати книгу, в якій із виділених літер складалась назва місця, куди необхідно поспішати далі. На кафедрі культури на «закоханих» чекала гра в пантоміми: хлопцю потрібно було прослухати пісню в навушниках і без слів показати її дівчині, яка мала ь відгадати композицію за одну хвилину. В студентському комітеті на пар чекало спортивне змагання: хлопцю потрібно було віджатися над дівчиною, яка лежала б під ним, 20 разів, при цьому хлопець мав би при кожному підході цілувати дівчину у щічку. Одне з ключових завдань чекало на учасників в дирекції ННІ БМ: парам необхідно було дістати кульку з відповідним номером, в якій лежало наступне місце призначення.

Першою парою, яка дісталася деканату ЕКТ стала пара №5 – Шаповаленко Анна і Кононенко Євген, яких ми щиро вітаємо з перемогою!

Наприкінці фінішу квесту учасників та організаторів привітали: директор ННІ ЕКТ, д.т.н., проф. Мороз О.М., заст. диретора ННІ ЕКТ, к.т.н., доц. Хандола Ю.М., заст. директора ННІ ЕКТ, к.т.н., доц. Бовчалюк С.Я., ст. викладач кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Власенко Т.В.

Переможці отримали у подарунок похід на міський каток на пл. Свободи, а всі інші учасники – подарункові сертифікати на 4 візити у сальса-школу.

Ми вітаємо усіх учасників квесту та бажаємо їм обов'язково знайти своє кохання, яке, можливо, зовсім поруч з ними!

Романова Руслана

голова прес-центру студентського комітету

 

Переглядів: 1023 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: