Головна » 2015 » Листопад » 2 » Майстер-клас “Інструменти підвищення конкурентоспроможності менеджерів на ринку праці” у ННІ бізнесу і менеджменту
14:53
Майстер-клас “Інструменти підвищення конкурентоспроможності менеджерів на ринку праці” у ННІ бізнесу і менеджменту

28 жовтня 2015 р.за ініціативою кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту спільно з Центром управлінського консалтингу «Софія» та відділом персоналу Державної Фіскальної Служби у Київському районі м.Харкова Головного управління ДФС у Харківській області для студентів Зміївського земляцтва ХНТУСГ та студентів ННІ БМ відбувся майстер-клас на тему: “Інструменти підвищення конкурентоспроможності менеджерів на ринку праці”.

На початку зустрічі з привітальним словом виступили проректор з науково-педагогічної роботи,професор Жила Віктор Іванович та директор ННІ БМ, професор Мазнєв Григорій Євтійович.

Перший спікер зустрічі Ірина Колесник, проф-експерт з управління персоналом Державної Фіскальної Служби у Київському районі м.Харкова познайомила присутніх з конкурсом за новими правилами на заміщення вакантних посад державних службовців, а також про можливості проходження практики та стажування студентів у ДФС. 

Далі досвідчений консультант-тренерзрозвиткуперсоналу, директор Центру управлінського консалтингу «Софія» Олена Мостова за участю  рекрутера Вікторії Щербини розглянули актуальні питання працевлаштування молодих фахівців на конкурентному ринку праці та надали інструменти, за допомогою яких можна успішно проходити співбесіду.

Студенти протягом зустрічі аналізували свої сильні та слабкі сторони, розробляли стратегію планування кар’єри, вчились складати резюме. Особливої уваги заслуговує частина майстер-класу, присвячена проходженню стрес-інтерв’ю, метою якого є виведення зі стану рівноваги претендента на посаду та виявлення його слабких сторін. Студенти вчились формувати довіру у роботодавця та складати перше враження від зустрічі.

Наприкінці заходу відбувся розіграш подарунків від Центру “Софія” – сертифікатів  на проходження навчальних курсів та тренінгів за власним вибором, які дозволять набути додаткових знань та підвищать особисті компетенції.

Мінімум теорії, максимум практичних порад та перспектив - так можна охарактеризувати цю зустріч! Впевнені, що отримані на майстер-класі знання та навички нададуть майбутнім фахівцям беззаперечних переваг серед інших претендентів в отримані бажаної посади з гідною оплатою праці.

Організатор заходу,

ст. викладач кафедри організації

виробництва, бізнесу та менеджменту

Власенко Т. В.

Переглядів: 714 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: