Головна » 2014 » Квітень » 16 » Майстер-клас «Працевлаштування в компаніях Харкова» у ННІ бізнесу і менеджменту
21:36
Майстер-клас «Працевлаштування в компаніях Харкова» у ННІ бізнесу і менеджменту

Майстер-клас «Працевлаштування в компаніях Харкова» у ННІ бізнесу і менеджменту

За ініціативою кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту спільно з Центром управлінського консалтингу «Софія» 8 квітня 2014 р. продовжено цикл майстер-класів для студентів четвертого та п’ятого курсів навчально-наукових інститутів бізнесу і менеджменту й енергетики та комп’ютерних технологій. Враховуючи позитивні відгуки студентів щодо такого формату навчання та їх побажань про подальший розгляд найбільш актуальних питань, темою другого майстер-класу організатори обрали «Працевлаштування в компаніях Харкова».

З привітальним словом виступила координатор проекту, старший викладач кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Власенко Тетяна Володимирівна. Вона зокрема відзначила, що започаткований цикл майстер-класів має на меті надати можливість всім бажаючим отримати корисні поради від досвідчених HR-менеджерів з ефективного планування власної кар’єри, пошуку роботи та успішної психологічної адаптації на ринку праці.

Тетяна Моторнюк, спікер та керівник HR-проектів з навчання Центру управлінського консалтингу «Софія» в ході майстер-класу познайомила з останніми тенденціями та змінами на ринку праці, сучасними шляхами пошуку високооплачуваної роботи. Все це було підкріплено прикладами з особистої практики менеджера та роботи компаній Харкова, на що аудиторія жваво реагувала.

Студенти мали можливість отримати практичні рекомендації рекрутера, які б могли полегшити процес працевлаштування в компаніях Харкова та підвищити шанси на отримання бажаної посади.

 На завершення заступник директора інституту бізнесу і менеджменту, доцент Піпіна Тетяна Євгеніївна звернулася до присутніх з побажанням успіхів в навчанні та запевнила, що скориставшись цінними порадами спікера, майбутні випускники ХНТУСГ зможуть знайти гідну та цікаву роботу.

Зустріч пройшла у теплій атмосфері. Сподіваємося на подальшу співпрацю  з реалізації спільного проекту та завжди відкриті для нових ідей.

 

 

Переглядів: 1302 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: