Головна » 2016 » Березень » 11 » МАСЛЯНА!МАСЛЯНА!
23:25
МАСЛЯНА!МАСЛЯНА!

  10 березня 2016 року в головному корпусі ХНТУГ ім. П. Василенка з ініціативи студентського комітету ННІ бізнесу та менеджменту  відбулося традиційне святкування Масляної – свята, що востаннє дозволяє насолодитися зимовою прохолодою та прийняти в обійми весну.

  Масляна – це традиційне дійство, що символізує тепло, любов та відродження. Це день, коли весняна свіжість майорить у безхмарному небі, приходячи на зміну зимовій паморозі та хуртовинам. Здавна головним атрибутом Масляної є млинці. Ось і викладачі та студенти навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту приєднались до теплої атмосфери свята, продемонструвавши свої кулінарні вміння у приготуванні різноманітних видів млинців.

Розмістивши «млинцеву ярмарку» у холі університету, учасники пригощали усіх охочих смачними млинцями, що майоріли різноманітністю та цікавими ідеями приготування. Особливо хотілося б відмітити, що страви з млинців можна було порівняти з експонатами виставки, адже їх оригінальна подача та зовнішній вигляд неабияк здивували усіх присутніх.

  Звісно, свято не обійшлося без почесних гостей, які завітали на Масляну, аби визначити найвміліших та найкреативніших, серед них були: ректор університету, д.т.н., проф., акад. Тіщенко Л. М., проректор з НПР, к.т.н., професор Жила В. І.,  директор ННІ БМ, проф. Мазнєв Г.Є., голова комітету у справах молоді і спорту, к.філос.н., доцент Моісеєва Н.І., начальник навчально-виховного відділу, к.е.н., доцент Вітковський Ю.П., завідувач кафедри культурних універсалій, к.філос.н., доцент Мазоренко М.О..

Усі вони погодились у тому, що кожен колектив гідний перемоги, тому був нагороджений почесним грамотами у таких номінаціях: найвища стопка млинців ( за найбільшу кількість різноманітних рецептів млинців); секретна зброя ( за найнезвичайніший рецепт млинців); секрети краси ( за найоригінальнішу презентацію млинців); справжній господині ( за цікаве літературне оформлення рецепту та цікаву розповідь у його продовження); багатий внутрішній світ (за найцікавішу начинку для млинців); усім млинцям – млинець ( за найбільший млинець); млинцева феєрія  ( за різноманіття (різні види) млинців); млинцевий гурман ( за найсмачніший млинець); малинова усмішка ( за найсмачніший млинець з малиновим повидлом); традиційний ( за традиційний рецепт млинців); солодке життя ( за найсолодший млинець); феєричний гість( за найкреативніший підхід до подачі страви); романтік..( за найромантичнішу презентацію млинців); солоний промінчик ( за найсмачніші млинці з несолодкою начинкою); млинець - гран-прі ( за млинці, що найбільш сподобались гостям).

Святкове дійство в котрий раз показало, що студенти та викладачі навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту талановиті в усьому! Тож ми від щирого серця вітаємо учасників та гостей Масляної з прийдешнім святом, бажаємо наснаги, здоров’я та успіхів у подальшому!

 

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 822 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: