Головна » 2017 » Лютий » 28 » Масляна на ННІ БМ
09:17
Масляна на ННІ БМ

25 лютого 2016 року в головному корпусі ХНТУГ ім. П. Василенка відбулося традиційне святкування Масляної, яке цьогоріч співпало із проведенням Дня відкритих дверей і стало приємною несподіванкою для абітурієнтів, які завітали у гості до нашої університетської родини.

Здавна Масляна є символом настання весни, теплої, наче промінчики сонця, що пробиваються крізь захмарене небо, а її головний атрибут – млинці – наче саме сонечко, що ніжиться на білосніжних сяючих тарілочках. Кожного року студенти та викладачі ННІ БМ дивують усіх знову і знову своїми кулінарними витворами та творчим підходом до, здавалося, найпростішого смаколика – млинця. Цьогорічна кулінарна виставка також досить вразила гостей святкування.

\

Звичайно, не обійшлося без нагородження найкращих почесними грамотами. У ролі журі на сонячному святі Масляної виступили почесні гості заходу: ректор ХНТУСГ ім. П.Василенко - Нанка Олександр Володимирович; перший проректор ХНТУСГ - Лисиченко Микола Леонідович, директор ННІ БМ - Заїка Світлана Олександрівна, голова комітету у справах молоді та спорту - Моісєєва Наталія Іванівна.

Усі учасники виставки-конкурсу отримали грамоти у різних номінаціях.

По закінченні демонстрації кулінарних шедеврів студентська рада ННІ БМ запросила абітурієнтів скуштувати млинців з теплим чаєм, виділивши для них окрему аудиторію. У процесі спілкування склалася тепла невимушена атмосфера і майбутні випускники отримали змогу дізнатися відповіді на посталі запитання щодо вступу на ННІ БМ, навчання і взагалі організаційних моментів.

Ми завжди раді гостям і готові й надалі вражати іх різнобіччям творчих поривань, дарувати дружню атмосферу і родинне тепло!

Зі святом Маляної!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 646 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: