Головна » 2017 » Вересень » 25 » Мистецтво єднає студентську молодь
15:40
Мистецтво єднає студентську молодь

Вже традиційним стало починати навчальний рік концертом класичної музики в історичному центрі міста Харкова. І цей рік не став винятком.
23 вересня 2017 року представники ХНТУСГ прийняли участь в ІІІ мистецькій акції «Мистецтво об’єднує молодь», присвяченій 100-річчю від дня заснування Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського, яка була організована з ініціативи Харківського університетського консорціуму за підтримки Харківської обласної державної адміністрації та Ради ректорів вищих навчальних закладів м. Харкова. 
На концерт були запрошені студенти та викладачі вищих навчальних закладів міста Харкова, мешканці та гості міста.
Неперевершеними виступами студентського оркестру Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського та молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський» за участю хору оперної студії, студентів-лауреатів міжнародних конкурсів та фестивалів насолодилися представники студентських рад ННІ БМ та ННІ ПХВ, студенти першого курсу навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменти разом з координатором з інформаційно-виховної роботи ННІ БМ Дудник О.В. та кураторами академічних груп Богомоловою К.С., Крутько М.А., Резницькою Т.О., Ткаченко С.Є.
Головною композицією свята був гімн студентів усього світу «Gaudeamus Igitur».
Впевнені, що позитивні емоції отримані від участі у даному заході надихнуть студентів нашого університету на подальші творчі звершення.


Координатор інформаційно-виховної
роботи ННІ БМ ХНТУСГ, Дудник О.В.

 

Переглядів: 381 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: