Головна » 2017 » Березень » 19 » "Містер ХНТУСГ - 2017"
21:03
"Містер ХНТУСГ - 2017"

16 березня 2017 року в актовій залі головного корпусу ХНТУСГ ім. П.Василенка був проведений конкурс на титул кращого з кращих – «Містер ХНТУСГ 2017», де учасники мали б продемонструвати свої таланти у найрізноманітніших видах діяльності.

Кожного року нас не перестають дивувати неймовірні перевтілення у різноманітних конкурсах звичайних студентів,які навчаються поруч з нами і кожного дня постають у образі заклопотаних учнів, що періодами чекають на сесію, здають заліки, п’ють каву на перервах…Та цього дня 10 хлопців звичайнісіньких хлопців постали у несподіваних, сміливих, неперевершених образах найвідоміших героїв кінострічок, проявиши свої таланти у акторській майстерносі, умінні перевтілюватись, та у мистецтві створення власних короткометражних фільмів.

Головними персонажами конкурсу «Містер ХНТУСГ» стали: Кирил Коробов (ННІ БМ)Руслан Аксюта (ННІ БМ); Бондаренко Богдан (ННІ ЕКТ); Микита Фоменко (ННІ МСМ); Олександр Волковский (ННІ ТС); Ігор Боус (ННІ ПХВ); Павло Вансович (ННІ МСМ); Володимир Воропай (ННІ ПХВ); Олександр Калита (ННІ ЕКТ); Станіслав Буров (ННІ ТС).

Звісно, для визначення «Мітера» було запрошене компетентне журі, до складу якого увійшли: Бугайова Вікторія Олександріна, Мащенко Іванна Олегівна, Труфанова Ірина Андріївна, Артемов Микола Прокопович, Мазоренко Марина Олегівна. Красенів-учасників журі оцінювало за такими критеріями: почуття гумору, впевненість на сцені, оригінальність, артистизм та креативність.

Найбільше вразив гостей конкурсу вихід хлопців у образах широкоекранних знаменитостей кіно: Бондаренко Богдан з’явився в образі Доктора Хауса,

Микита Фоменко - в ролі Остапа Бендера,

Олександр Волковський – мафіозі Віто Корлеоне,

Ігор Боус – супершпигун Агент 007,

Павло Вансович – неперевершений Шерлок Холмс,

Руслан Аксюта – вічний студент Шурік,

Володимир Воропай – герой нашого часу Супермен,

Олександр Каліта – французька мегазірка Леон Кіллер,

Кирил Коробов – неперевершений Маска

та Станіслав Буров у ролі Ейса Вентури – захисника звірів

Доки журі підбивало підсумки, глядачів вітали: танцювальний колектив «Аеро», Павло Семак, Ольга Данилевич і чудова Тетяна Борщ.

Але як можливо обійти увагою глядачів, вболівальників, тому нагороду у номінації «Кращий фан-сектор» отримали студенти ННІ МСМ.

Для кожного з конкурсантів журі присудило відповідний титул, зважаючи на виступи та прояв себе на сцені.Тож номінації розподілилися таким чином:

№1 Руслан Аксюта – «Містер Посмішка»

№2 Кирил Коробов – «Містер Талант»

№3 Олександр Волковський – «Містер Унікальність»

№4 Ігор Боус – «Містер Креативність»

№5 Павло Вансович – «Містер Харизма»

№6 Бондаренко Богдан – «Містер Артистизм»

№7 Володимир Воропай – «Містер Чарівність»

№8 Олександр Каліта – «Містер Впевненість»

№9 Микита Фоменко – «Містер Досконалість»

№10 Станіслав Буров – «Містер Непередбаченість»

В номінації «Містер інтернет-голосування» переміг - Станіслав Буров.

І, нарешті, номінацію «Перший віце-Містер» отримав неперевершений Богдан Бондаренко (ННІ ЕКТ). І «Містером ХНТУСГ-2017» тепер осяяно ім’я Володимира Воропайа (ННІ ПХВ).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ми вітаємо переможців та учасників, хлопці – Ви найкращі, Ви – мужність, сила, гумор, артистизм, чуйність та талант!Успіхів Вам у подальшому, досягайте нових вершин, ламайте стереотипи, будьте щасливими!

 

Романова Руслана,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 595 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: