Головна » 2018 » Листопад » 15 » Міжнародна виставка «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2018»
17:19
Міжнародна виставка «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2018»

    8-10 листопада Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка презентував свої спеціальності та освітні програми на XIV Міжнародній виставці «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2018».

    Виставка – це важлива подія у житті регіону, яка допомагає абітурієнтам  зробити свідомий вибір навчального закладу, визначитись з майбутньою професією, знайти свій шлях у житті. Цільову аудиторію представляли старшокласники шкіл, випускники ПТУ, технікумів, коледжів, які мали можливість отримати відповіді на питання від представників навчальних закладів щодо особливостей майбутнього навчання. На виставці були задіяні понад 60 учасників з України, Литви, Польщі, Словенії та Туреччини.

    Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка представляли навчально-наукові інститути бізнесу і менеджменту, механотроніки і систем менеджменту, технічного сервісу, переробних і харчових виробництв, енергетики і комп’ютерних технологій, а також факультет технологічних систем та логістики.

    Викладачами університету було продемонстровано здобутки та досягнення кафедр та ННІ, проведено інформативну профорієнтаційну роботу, приділено увагу всім зацікавленим абітурієнтам, тому сподіваємось на високі результати в наступних вступних кампаніях!

Переглядів: 394 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: