Головна » 2016 » Квітень » 29 » Міжвузівський конкурс «Брейн-ринг» з бухгалтерського обліку
17:34
Міжвузівський конкурс «Брейн-ринг» з бухгалтерського обліку

27 квітня 2016 року в стінах Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка відбувся щорічний Міжвузівський конкурс «Брейн-ринг» з бухгалтерського обліку, організатором якого виступила кафедра обліку та аудиту нашого Університету.

У цьому році до нашого Університету для участі у конкурсі завітали п’ять команд провідних ВНЗ міста: Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, Харківський національний аграрний університет імені В.В. Докучаєва, Харківський національний університет міського господарства імені А.Н. Бекетова, Харківський інститут фінансів Київського національного торгово-економічного університету та Український державний університет залізничного транспорту.

Відкрив конкурс проректор з науково-педагогічної роботи, професор Жила Віктор Іванович, який привітав учасників та зазначив про важливість інтелектуальних змагальних конкурсів у освіті та розвитку особистості.

Конкурс відбувався у два тури: 1 тур – презентація команди: творчий виступ команди з презентацією назви, девізу та емблеми; 2 тур – інтелектуальна гра «Брейн-ринг» із запитаннями по фінансовому обліку.

Цікавим є той факт, що переможцями першого творчого туру за оцінками журі стали представники аграрних університетів. Команда нашого Університету – «Кредитени» та команда Харківського національного аграрного університету імені В.В. Докучаєва – «Бізнес леді». Саме ці команди і потрапили до фіналів за результатами змагання у півфіналах другого туру конкурсу.

Третім учасником фіналу стала команда Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця – «Милые бухгалтера». Місце для своєї команди у фіналі виборола капітан команди Херхадзе Анна, яка стала переможцем у конкурсі капітанів.

У фіналі за напруженої боротьби з перевагою в один бал перемогу отримала команда нашого Університету. До складу команди увійшли студенти спеціальності облік і аудит ННІ бізнесу і менеджменту: Добронос Тетяна, Матяш Гання, Літвін Оксана, Мензяк Катерина, Козак Станіслав та капітан команди Губська Аліна.

 

Партнерами Міжвузівський конкурс «Брейн-ринг» з бухгалтерського обліку були Всеукраїнська професійна газета «Все про бухгалтерський облік» та громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Конкурс також був би неможливий без підтримки кафедри культурних універсалій нашого Університету, яка організувала концерт для учасників гри.

Окрему подяку організатори конкурсу хотіли би висловити ведучим інтелектуального заходу – доценту кафедри економіки підприємства та маркетингу Вітковському Юрію Петровичу та доценту кафедри обліку та аудиту Поливаній Людмилі Анатоліївні.

Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо учасникам подальших успіхів та наснаги у навчанні.

 

Кафедра обліку та аудиту

Переглядів: 676 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: