Головна » 2017 » Грудень » 30 » Міжвузівський конкурс «Брейн – ринг» з фінансового обліку
00:43
Міжвузівський конкурс «Брейн – ринг» з фінансового обліку

5 грудня 2017 року в стінах Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка відбувся Міжвузівський конкурс «Брейн-ринг» з фінансового обліку, організатором якого виступила кафедра обліку та аудиту нашого Університету.

У цьому році до нашого Університету для участі у конкурсі завітали п’ять команд провідних ВНЗ міста: Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова, Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Харківський державний університет харчування та торгівлі.

Відкрив конкурс проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат технічних наук, доцент Алфьоров Олексій Ігорович, який привітав учасників та зазначив про важливість інтелектуальних змагальних конкурсів у освіті та розвитку особистості.

Конкурс відбувався у два тури: 1 тур – презентація команди: творчий виступ команди з презентацією назви, девізу та емблеми; 2 тур – інтелектуальна гра «Брейн-ринг» із запитаннями з фінансового обліку.

Цікавим є той факт, що переможцями першого творчого туру за краще представлення команди за оцінками журі стали представники нашого університету - Команда «Дебет головного мозга» та команда «Не пасиви» Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, які змагалися у півфіналі другого туру конкурсу.

У фіналі перше місце зайняла команда «НЕ ПАСИВИ» Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця, до складу якої увійшли студенти четвертого курсу: Лисенко Емілія, Кодацька Ірина, Сергієнко Аліна, Бойко Юлія, Фірсова Ірина, Цигічко Санджей. Друге місце зайняла команда «Дебет головного мозга» нашого університету, до складу якої увійшли студенти спеціальності «Облік і аудит» ННІ бізнесу і менеджменту: Пензева Юлія, Владімірова Інеса, Ткачук Віталіна, Мурашко Богдан, Зібаровський Дмитро, Древаль Поліна.

Третє місце у фіналі посіла команда Харківського державного університету харчування та торгівлі «Bang», до складу якої увійшли студенти: Чебакова Поліна, Гаєва Альона, Каспрук Поліна, Кириленко Марина, Шотт Анастасія, Москальова Діана.

Вирішувало долю команд та обирало переможців високоповажне журі, до складу якого входять:

– директор, аудитор Приватного підприємства «АСПЕКТ-АУДИТ» – Каленіченко Марія Миколаївна;

– регіональний представник Всеукраїнського громадського об’єднання «Баланс-Клуб» Кулак Лариса Анатоліївна;

– регіональний представник Всеукраїнської газети «Все про бухгалтерський облік» Куделя Тетяна Вікторівна;

– режисер театру «Калейдоскоп» Кобець Євгеній Миколайович.

Партнерами Міжвузівського конкурсу «Брейн-ринг» з фінансового обліку були Всеукраїнська професійна газета «Все про бухгалтерський облік» та громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Конкурс також був би неможливий без підтримки кафедри культурних універсалій нашого Університету, яка організувала концерт для учасників гри.

Окрему подяку організатори конкурсу хотіли би висловити ведучим інтелектуального заходу – доценту кафедри економіки та маркетингу Вітковському Юрію Петровичу та доценту кафедри обліку та аудиту Поливаній Людмилі Анатоліївні.

Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо учасникам подальших успіхів та наснаги у навчанні.

Кафедра обліку та аудиту

Переглядів: 468 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: