Головна » 2017 » Жовтень » 1 » «Молодь читає – Харківщина процвітає»
17:17
«Молодь читає – Харківщина процвітає»

28 вересня 2017 року на майданчику біля Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М. В. Лисенка відбулися офіційні обласні урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

Відкрив свято директор Департаменту управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації Яцин О. А..

У межах святкування, з метою консолідації бібліотек різних систем і відомств, об’єднання молоді Харківщини навколо ідеї культурного та інтелектуального розвитку регіону та підвищення її інтересу до читання, була проведена соціально-культурна акція «Молодь читає – Харківщина процвітає». В акції взяли участь 26 вищих навчальних закладів Харкова.

Співробітники Наукової бібліотеки разом зі студентами навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту стали активними учасниками цього дійства. Акція «Молодь читає – Харківщина процвітає» об’єднала різні покоління, довівши, що книга – це диво, що здатне дарувати багатогранні безкраї знання, торкаючись струн душі кожного читача.

Від Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації за активну участь в акції студентська молодь університету була нагороджена подякою. Із 26 вищих навчальних закладів Харкова студенти ХНТУСГ ім. П. Василенка вибороли вимпел за найоригінальніше і креативне втілення ідеї акції «Молодь читає – Харківщина процвітає».

Переглядів: 394 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: