Головна » 2015 » Листопад » 9 » НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ
12:52
НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ

Нагородження переможців конкурсу творчих робіт

«Професія бухгалтер очима старшокласника»

Кафедра обліку і аудиту Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка тісно співпрацює з освітянськими закладами І-ІІІ ступенів Харківського району. Кафедрою були оголошені конкурси творчих робіт та написання есе на тему: «Професія бухгалтер очима старшокласника» серед учнів шкіл, ліцеїв, колегіумів Харківського району та м. Харкова. Цей захід відбувся за підтримки відділу освіти і науки Харківської районної державної адміністрації.

Метою та головними завданнями конкурсу були популярізація професії бухгалтера, виявлення талановитої молоді та активізація профорієнтаційної роботи кафедри серед школярів.

У конкурсі творчих робіт прийняли участь 29 учнів з 24 шкіл та 7 творчих колективів. Авторами есе виступили 29 школярів із 25 шкіл.

6 листопада 2015р. ХНТУСГ ім. Петра Василенка виповнюється 85 років. Саме славетному ювілею і був присвячений конкурс.

Для підведення підсумків двох конкурсів було створене компетентне журі, з викладачів кафедри обліку і аудиту, яке дало професійну оцінку виконаним роботам. На розсуд членів журі були представлені 10 рисунків, 15 колажів,  29 есе. Виконані роботи вирізнялися неповторністю, індивідуальністю, змістовністю та неординарністю.

Для відзначення переможців у конкурсах творчих робіт і з написання есе було проведене урочисте нагородження в стінах ХНТУСГ ім. Петра Василенка.

Цей святковий захід відкрила завідувач кафедри обліку і аудиту, доктор економічних наук, професор Т.Г. Маренич, яка розповіла про цілі та перебіг конкурсів.

З вітальним словом до переможців звернувся проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат технічних наук, професор В.І.Жила, який познайомив учнів, вчителів та гостей з досягненнями та можливостями перспектив науково-викладацького потенціалу нашого університету, відомого не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Проректор В.І. Жила гостинно запросив старшокласників до навчання в ХНТУСГ ім. П. Василенка і побажав подальших творчих успіхів освітянським колективам і плідної співпраці. Перед гостями виступив директор науково-навчального інституту бізнесу і менеджменту, заслужений діяч науки, кандидат технічних наук, професор Г.Є. Мазнєв, який наголосив на актуальності економічної освіти в сучасних умовах, на започаткуванні нової традиції на кафедрі обліку і аудиту щодо проведення конкурсу серед школярів та відзначив важливість цього заходу у розширенні горизонту знань у виборі майбутньої професії.

Всі учасники конкурсів були нагороджені відповідними відзнаками та цінними подарунками.

Головний Гран – Прі за високий рівень виконавської майстерності одержали учні 10 класу Харківської загальноосвітньої школи I – III ступенів №126: Яворська Аліса та Поливана Аліна.

Дипломом І ступеня нагороджені:

  1. Толкачова Анастасія учениця 10 класу Південного ліцею Харківської районної ради Харківської області (у написанні есе);
  2. Данилюк Анастасія   учениця 10 класу Липецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені П.В.Щепкіна;
  3. Лялюк Дар’я учениця 11 класу Роганської гімназії Харківської районної ради Харківської області;
  4. Хорошевська Тетяна учениця 11 класу Роганської гімназії Харківської районної ради Харківської області;
  5. Ісаєнко Ольга учениця 11 класу Мереф'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Харківської районної ради Харківської області;
  6. Тригуба Денис учень 11 класу Фрунзенської загальноосвітньої школи І - ІІI ступенів Харківської районної ради Харківської області.

Дипломом ІІ ступеня нагороджені:

  1. Сергієнко Софія учениця 9 класу Мереф'янського медичного ліцею Харківської районної ради Харківської області (у написанні есе);
  2. Тарасюк Марина учениця 11 класу Глибоківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Харківської районної ради Харківської області;
  3. Столяр Анетта учениця 11 класу Глибоківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Харківської районної ради Харківської області;
  4. Козачок Катерина учениця 11 класу Глибоківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Харківської районної ради Харківської області;
  5. Дрокіна Вікторія учениця 10 класу Мереф'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 Харківської районної ради Харківської області;
  6. Колеснікова А.М. учениця 11 класу Борисівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Д.І. Яворницького Харківської районної ради Харківської області;
  7. Дубовік Даріна учениця 10 класу Мереф'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Харківської районної ради Харківської області.

Дипломом ІІІ ступеня нагороджені:

  1. Ключка Максим учень 9 класу Коротичанського ліцею Харківської районної ради Харківської області (у написанні есе);
  2.  Решетняк Юлія учениця 9 класу Липецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені П.В. Щепкіна;
  3. Заговора Анастасія учениця 9 класу Липецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені П.В. Щепкіна;
  4. Комаров А.К. учень 11 класу Русько-Тишківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Харківської районної ради Харківської області;
  5. Бикова Анастасія учениця 10 класу Васищевської ЗОШ І-ІІІ ступенів Харківської районної ради Харківської області;
  6. Шмуляк Дар’я учениця 11 класу Пісочинського колегіуму Харківської районної ради Харківської області.

Почесними Грамотами від університету відзначені всі учителі, які керували творчими роботами учнів.

Окрема подяка була висловлена директорам шкіл за активну участь в організації та проведенні конкурсів.

Грамотою також були нагороджені начальник відділу освіти ХРДА Ольга Іванівна Бабельчук і методист відділу освіти ХРДА Зарема Гасанівна Болгова.

Після урочистостей викладачами кафедри обліку і аудиту була проведена екскурсія для школярів, учителів та гостей в стінах університету. Присутні познайомилися з науково-навчальним інститутом бізнесу і менеджменту, відвідали музейно-виставковий центр ХНТУСГ, читальний зал, аудиторії.

Завдяки таким конкурсам у майбутніх абітурієнтів з’явилася можливість по-новому поглянути на професію бухгалтера та зорієнтуватися в придбанні знань та вмінь, які необхідні для подальшого професійного спрямування.

Всі присутні одержали задоволення від знайомства із університетом, керівництвом та викладачами кафедри обліку і аудиту. Гості висловили слова подяки організаторам заходу та побажання щодо подальшої співпраці.

Переглядів: 707 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: