Головна » 2018 » Листопад » 15 » Нагородження переможців конкурсу творчих робіт «Бухгалтер-це звучить гордо!»
00:46
Нагородження переможців конкурсу творчих робіт «Бухгалтер-це звучить гордо!»

       Викладачами кафедри обліку та аудиту 20 вересня 2018р.було оголошено конкурс творчих робіт на тему: «Бухгалтер - це звучить гордо!» серед учнів шкіл, ліцеїв, колегіумів Харківського району, Мереф’янської міської ради та м. Харкова. Цей захід відбувся за підтримки відділу освіти і науки Харківської районної державної адміністрації. Метою та головними завданнями конкурсу були популярізація професії бухгалтера, виявлення талановитої молоді та активізація профорієнтаційної роботи кафедри серед школярів.
       У конкурсі творчих робіт прийняли участь 25 учнів з 15 шкіл.
   Для підведення підсумку конкурсу було створене компетентне журі, з викладачів кафедри обліку і аудиту, яке дало професійну оцінку виконаним роботам. На розсуд членів журі були представлені 15 плакатів. Виконані роботи вирізнялися неповторністю, індивідуальністю, змістовністю та неординарністю.
   Для відзначення переможців у конкурсі творчих робіт було проведене 09.11.2018р. урочисте нагородження в стінах ХНТУСГ. Цей святковий захід відкрила завідувач кафедри обліку і аудиту, доктор економічних наук, професор Т.Г. Маренич, яка розповіла про цілі та традиції проведення таких конкурсів.
      З вітальним словом до переможців звернулась директор ННІ БМ, кандидат економічних наук, доцент Заїка С.О., яка привітала учнів, вчителів та гостей зі святом, яке приурочене до Міжнародного дня бухгалтера, підкреслила, що викладачам і керівництву університету завжди приємно зустрічати учасників конкурсу. Вона гостинно запросила старшокласників до навчання в ХНТУСГ і побажала подальших творчих успіхів освітянським колективам і плідної співпраці. 
      За традицією, переможці конкурсу були нагороджені відзнакою «Кришталева сова», а всі учасники конкурсу – подарунками і грамотами. 
      Гран – Прі за високий рівень творчої майстерності одержала Буйнова Соф’я – учениця 8 класу, Жупійов Микита - учень 10 класу Мереф’янської ЗОШ І–ІІІ ступенів №6 Мереф’янської міської ради Харківської області. 
    Гран – Прі за високий рівень творчої майстерності одержала Ситник Катерина - учениця 10 класу, Коротецька Єлізавета – учениця 9 класу Покотилівського ліцею «Промінь» Харківської районної ради Харківської області.
   Дипломом І ступеня нагороджено Надточий Ірина – учениця 11 класу Південної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Харківської районної ради Харківської області.
    Дипломом ІІ ступеня нагороджено Мікітишину Поліну – ученицю 8 класу, Кульбачну Марію- ученицю 9 класу, Салову Оксану – ученицю 11 класу Будянського ліцею Харківської районної ради Харківської області.
   Дипломом ІІІ ступеня нагороджена Асрян Анжела – учениця 9 класу, Федоренко Юлія, Чедия Роланд – учні 9 класу Пісочинського колегіуму Харківської районної ради Харківської області.
       Всі інші учасники конкурсу були нагороджені грамотами в різних номінаціях.
Почесними Грамотами від університету були відзначені всі учителі, які керували творчими роботами учнів. Окрема подяка була висловлена директорам шкіл за активну участь в організації та проведенні конкурсів.
   Грамотою також були нагороджені начальник відділу освіти ХРДА Ольга Іванівна Бабельчук і методист відділу освіти ХРДА Зарема Гасанівна Болгова.
     Завдяки таким конкурсам у майбутніх абітурієнтів з’явилася можливість по-новому поглянути на професію бухгалтера та зорієнтуватися в придбанні знань та вмінь, які необхідні для подальшого професійного спрямування.
      Всі присутні одержали задоволення від знайомства із викладачами кафедри обліку і аудиту та керівництвом ННІ БМ. Гості висловили слова подяки організаторам заходу та побажання щодо подальшої співпраці.

 

Переглядів: 306 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: