Головна » 2017 » Листопад » 21 » КАФЕДРА ОБЛІКУ ТА АУДИТУ В ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОМУ КОНКУРСІ РОЗІГРАЛА БІЛЕТИ НА КОНЦЕРТ МАКСА БАРСЬКИХ ТА ІНШі призи
00:48
КАФЕДРА ОБЛІКУ ТА АУДИТУ В ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОМУ КОНКУРСІ РОЗІГРАЛА БІЛЕТИ НА КОНЦЕРТ МАКСА БАРСЬКИХ ТА ІНШі призи

16 листопада, напередодні міжнародного дня студента, кафедра обліку та аудиту провела інтелектуальний конкурс зі знання теорії бухгалтерського обліку між студентами економічних спеціальностей коледжів та технікумів міста Харкова і області. Метою даного конкурсу було здійснення профорієнтаційної зустрічі з майбутніми абітурієнтами та розвиток зацікавленості до вивчення бухгалтерського обліку через нетрадиційні форми навчання.

Винагородою для переможців в конкурсі на цей раз були білети на концерт популярного українського співака Макса Барських, а також білети на атракціони у Центральний парк культури та відпочинку імені М. Горького. Анонсована акція зацікавила більше 40 студентів з 5 вищих навчальних закладів міста Харкова та області.

Конкурс проходив у формі вирішення тестових завдань з дисципліни Бухгалтерський облік (загальна теорія). Під час проведення конкурсу працювало компетентне журі, до якого увійшли директор ННІ бізнесу і менеджменту Заїка Світлана Олександрівна, а також працівники кафедри обліку та аудиту: доценти Малій Олена Григорівна і Накісько Олександр Вікторович, старший викладач Руденко Сергій Валентинович та асистент Даниленко Валерій Володимирович.

Студенти продемонстрували високий рівень знань та вміння оперативно приймати рішення, так як умови конкурсу передбачали всього 30 хвилин на вирішення 60 складних тестових завдань. По завершенню тестування були підведені підсумки та відбулась церемонія нагородження переможців. Головний приз – білети на концерт Макса Барських – виграли студентки Харківського державного автотранспортного коледжу – Кобець Єлізавета та Стеценко Аліна, які показали найкращі результати з вирішення тестових завдань. Третє місце з однаковою кількістю балів посіли два студенти Вовчанського технікуму ХНТУСГ – Профатілова Аліна та Лебеденко Артем, які були нагороджені білетами на атракціони у Центральний парк культури та відпочинку імені М. Горького.

Відмічаючи високі результати студентів, оргкомітет конкурсу, на чолі з д.е.н., професором Маренич Тетяною Григорівною, вирішили, що доречно оголосити переможців серед кожного навчального закладу. Двом найкращим студентам з кожного ВНЗ були вручені заохочувальні подарунки.

Кафедра обліку та аудиту висловлює подяку всім студентам коледжів та технікумів – учасникам конкурсу, їх викладачам, які підготували учасників на високому професійному рівні, та адміністрації ХНТУСГ за підтримку ініціативи проведення конкурсу, а також щиро вітає переможців та впевнена, що подібні заходи будуть проводитися і в майбутньому.

Доцент кафедри обліку та аудиту, к.е.н. Накісько О.В.,

ст. викладач кафедри обліку та аудиту, к.е.н. Руденко С.В.

Переглядів: 383 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: