Головна » 2015 » Жовтень » 9 » Наукова конференція за підсумками виробничої практики студентів спеціальності «Облік і аудит»
11:16
Наукова конференція за підсумками виробничої практики студентів спеціальності «Облік і аудит»

5 жовтня 2015 року за результатами проходження виробничих практик студентами спеціальності «Облік і аудит» під егідою кафедри обліку та аудиту відбулась І-а науково-практична конференція з актуальних проблем організації та проведення виробничих практик для студентів нашого університету.

Питання проходження студентами спеціальності «Облік і аудит» виробничих практик є ключовим у підготовці висококваліфікованих облікових кадрів. Закріплення теоретичних знань, вмінь та навиків у процесі навчання та безпосередня участь у практичній діяльності підприємств, які є базами практик для наших студентів, відіграє велику роль у підвищенні конкурентоспроможності майбутніх фахівців на вітчизняному та зарубіжному ринках праці. Виробничі практики студентів ХНТУСГ спеціальності «Облік і аудит» структуровані таким чином, щоб концептуально сформувати системні знання щодо організації обліку та аудиту на підприємствах агропромислового виробництва України.

Безумовно, проходження виробничих практик студентами супроводжується цілою низкою проблемних питань, які не вдається в повному обсязі своєчасно вирішувати. Саме висвітленню напрямів, позитивних моментів та недоліків практичної підготовки і була присвячена науково-практична конференція за результатами виробничих практик студентів, ініційована кафедрою обліку та аудиту. Відкрив конференцію проректор з науково-педагогічної роботи нашого університету, к.т.н., професор Жила Віктор Іванович, який відзначив значущість виробничих практик у підготовці майбутніх фахівців та наголосив на важливості та актуальності проведення подібних наукових конференцій за результатами виробничих практик. Завідувач кафедри обліку та аудиту, д.е.н., професор Маренич Тетяна Григорівна відзначила високий рівень зацікавленості та небайдужості студентів до проходження ними виробничих практик

незалежно від року навчання та тематичного спрямування практики. Поливана Людмила Анатоліївна, к.е.н., доцент, відмітила невідривність облікової теорії від практики бухгалтерського обліку, престижність професії бухгалтера та актуальність сучасних нововведень в обліку. Студенти взяли активну участь в обговоренні першочергових проблем проходження виробничих практик, поділились власним досвідом та враженнями від цьогорічних та минулих практик, висловили власні побажання та пропозиції щодо удосконалення практичної підготовки наших студентів.

За результатами науково-практичної конференції готується до друку збірник тез доповідей студентів, а сама конференція, сподіваємось, стане традиційною для нашого інституту.

Кафедра обліку та аудиту

Переглядів: 658 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: