Головна » 2015 » Грудень » 29 » Навчальний візит студентів ННІ БМ до Бізнес Сервіс Центру Anheuser-Busch InBev
11:10
Навчальний візит студентів ННІ БМ до Бізнес Сервіс Центру Anheuser-Busch InBev

Навчальний візит студентів ННІ БМ до Бізнес Сервіс Центру

Anheuser-Busch InBev

Студенти інституту бізнесу і менеджменту за ініціативою старшого викладача кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Власенко Тетяни Володимирівни завітали з навчальним візитом до Бізнес Сервіс Центру великої міжнародної пивоварної компанії  Anheuser-Busch InBev.  

Бізнес Сервіс Центр було створено у Харкові в 2008 році. Він є одним з 8 Бізнес Сервіс Центрів компанії у світі та має подвійну місію: з одного боку є міжнародним центром провідного досвіду, виконуючи підтримуючі функції, з іншого - готує висококваліфікованих професіоналів  та майбутніх менеджерів, які мають потенціал для роботи на посадах найвищого рівня в Україні та в усьому світі.

 Бізнес Сервіс Центр компанії Anheuser-Busch InBev займається обслуговуванням  3 заводів в Україні та 9 заводів в Росії. Чисельність персоналу складає біля 600 працівників.

В ході зустрічі студенти спілкувалися з керівниками підрозділів Бізнес Сервіс Центру: фінансів, логістики та транспорту, відділу персоналу, відділу планування та ефективності та відділу інформаційного обслуговування клієнтів.

Керівники ознайомили зі складом та особливостями роботи своїх відділів,  корпоративною культурою, основними принципами командної роботи, концепцією відкритого простору «open space».

Провідний фахівець відділу розвитку персоналу Данило Хоменко розповів про історію та стратегію легендарної компанії, основні умови проходження співбесіди та кар’єрні можливості, які надає  студентам  компанія, а на завершення провів  вікторину з подарунками переможцям.

Ця зустріч надала можливість поспілкуватися з молодими людьми, які вже змогли досягнути бажаної мети, ставши частиною легендарної компанії та надає впевненості, що кожному студенту  цілком  можливо реалізувати свої кар`єрні задуми.

Ми щиро вдячні Бізнес Сервіс Центру компанії Anheuser-Busch InBev  та особисто Данилові Хоменку за надання можливостей для ознайомлення майбутніх випускників зі світовими стандартами менеджменту й сподіваємося на подальшу результативну співпрацю.

Зі свого боку наш університет завжди готовий допомогти роботодавцям у підборі персоналу з числа студентів та випускників. Адже ХНТУСГ готує висококваліфікованих освічених спеціалістів, які здатні успішно конкурувати на ринку праці. 

 

Організатор заходу,

ст. викладач кафедри організації виробництва,

бізнесу та менеджменту Власенко Т.В.

Переглядів: 736 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: