Головна » 2017 » Березень » 22 » ННІ БМ завжди чекає на вас!
01:40
ННІ БМ завжди чекає на вас!

21 березня 2017 року до навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту завітали майбутні абітурієнти – випускниці Хорольського агропромислового коледжу. Дівчата прибули у гості до ННІ БМ з метою ознайомлення з правилами вступної кампанії та отримання інформації про переваги навчання на нашому факультеті.

Члени студентської ради ННІ БМ гостинно зустріли абітурієнтів. У першу чергу молодь завітала у кабінет директора ННІ БМ – Заїки Світлани Олександрівни, яка доступно пояснила випускницям усі організаційні моменти вступу,умови оплати навчання та заселення до гуртожитку.

Звичайно, майбутні студентки у супроводі членів студентської ради відвідали кафедри нашого навчально-наукового інституту, представники яких поділилися з дівчатами усіма аспектами надання освітніх послуг у області, яку охоплює спеціальність «Бізнес і менеджмент».

Після вичерпної екскурсії випускниці завітали до кабінету студентської ради ННІ БМ, де у невимушеній атмосфері за чашечкою кави і солодощами, у компанії голови студентської ради Юлії Заяць та представників різних секторів студентської діяльності, задавали питання,що зібрались після спілкування з викладачами та дирекцією та ознайомленням з правилами навчання на ННІ БМ.

Загалом дівчата залишились у захваті від наданої їм інформацію і остаточно визначилися, що улітку подадуть документи саме до ХНТУСГ ім. П.Василенка до навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту.

Шановні абітурієнти, ми завжди раді Вам і у будь-який час чекаємо на Вас у стінах нашого інституту.

Романова Руслана,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 675 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: