Головна » 2017 » Березень » 16 » НОВІ ГОРИЗОНТИ ПРОФОРІЕНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ННІ БІЗНЕСУ І МЕНЕДЖМЕНТУ
02:35
НОВІ ГОРИЗОНТИ ПРОФОРІЕНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ННІ БІЗНЕСУ І МЕНЕДЖМЕНТУ

ННІ бізнесу і менеджменту активно працює над поширенням інформації про наш інститут, умови вступу до нього, використовуючи для цього як Інтернет мережі так і безпосередні зустрічі у навчальних закладах зі старшокласниками, батьками, вчителями. Так колектив викладачів (кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту - КалініченкоС.М., Островерх О.В., кафедри економіки та маркетингу - Мандич О.В., кафедри обліку і аудиту – Крутько М.А.), в рамках такої співпраці, відвідали Харківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №115 .

Директор школи, Калашнікова Марина Ігорівна, гостинно зустріла представників інституту, надавши можливість зустрітися з учнями. Заступник директора ННІ бізнесу і менеджменту, доцент кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Калініченко Сергій Миколайович розповів про особливості вступної кампанії, відмітивши про цьому що «МИ НАЙКРАЩІ ТОМУ ЩО ВИ НАЙКРАЩІ», адже найкращі абітурієнти становляться найкращими студентами ННІ БМ.

Хто може так зрозуміти школярів як не колишні школярі, тому вже стало доброю традицією до профорієнтаційної роботи залучати студентів університету, вони виступили з концертом та відповідали на запитання майбутніх абітурієнтів.

Островерх О.В., к.е.н, ст. викладач

кафедри організації виробництва

бізнесу та менеджменту

Переглядів: 482 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: