Головна » 2014 » Вересень » 26 » Оголошення!
14:58
Оголошення!

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка Запрошує випускників коледжів, технікумів та старшокласників загальноосвітніх навчальних закладів на День відкритих дверейХарківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка

Запрошує випускників коледжів, технікумів та старшокласників загальноосвітніх навчальних закладів на День відкритих дверей який відбудеться 1 листопада 2014 року за адресою: м. Харків, вул. Артема 44 (актова зала). Початок о 10 годині.

За незалежним рейтингом ТОП -200 університет посідає 2 місце серед 23 аграрних ВНЗ України. Університет надає освітні послуги за міжнародними стандартами якості ISO 9001:2008, що підтверджується відповідним сертифікатом німецької фірми DQSGmbH, а також першим серед аграрних навчальних закладів України акредитований за найвищим IV рівнем. Це дозволяє готувати фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра, спеціаліста і магістра. Більш ніж 70% від загальної кількості студентів навчаються за рахунок держбюджету і отримують стипендію. Абітурієнти з числа сільської молоді мають право вступати поза основним конкурсом за квотою цільового прийому.

Університет має в своєму розпорядженні мережу бібліотек, лабораторії із сучасним устаткуванням, комп’ютерні центри та класи. В навчальному процесі використовуються сучасні освітянські технології. З 2014 року для бажаючих студентів проводиться фахова підготовка англійською мовою. Налагоджено тісну співпрацю з провідними вітчизняними та зарубіжними фірмами-виробниками, які надають новітнє обладнання власного виробництва для його вивчення.

Університет у вересні 2013року став учасником Великої Хартії Університетів і вступив до спілки кращих ВНЗ Європи. Близько 500 студентів університету щорічно проходять стажування і навчальну практику на провідних профільних підприємствах США, Великої Британії, Франції, Німеччини, Данії, Голландії, Австрії, Швейцарії та інших країнах терміном від 4 до 18 місяців. Це дозволяє, окрім знайомства з новітніми технологіями, удосконалити володіння іноземними мовами, що значно підвищує конкурентоспроможність майбутніх фахівців.

В програмі: виступи ректора університету, директорів навчально-наукових інститутів, зустрічі з провідними професорами, ознайомлення з навчальними та науково-дослідними лабораторіями. Свої досягнення продемонструють творчі колективи студентської самодіяльності та лідери спортивної спільноти Університету.

Їхати до станції метро «Пушкінська». Довідки :(057) 700-39-15, (057)716-41-35, наш сайт (www.khntusg.com.ua).

Переглядів: 831 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: