Головна » 2019 » Січень » 5 » Олександр Нанка: "Ми завжди будемо чекати на Вас у стінах НАШОГО університету"!
00:25
Олександр Нанка: "Ми завжди будемо чекати на Вас у стінах НАШОГО університету"!

Здійснилося! Тепер вони - магістри, причому, які закінчили не просто заклад вищої освіти, а Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка! Радіючи такій щасливій події, випускники в одночасно із сумом усвідомлювали, що роки навчання безповоротно минули - і це був найчудовіший час в їхньому житті.

Ось і настав довгоочікуваний момент - церемонія вручення випускникам заслужених дипломів 2-го рівня вищої освіти «Магістр», яка традиційно проходить у кінці навчального року.

Захід відбувся в актовій залі університету, в навчальному корпусі, який знаходиться по вул. Алчевських, 44. В цей день зібралися випускники, їхні батьки та друзі, а також наставники - викладачі випускаючих кафедр, наукові керівники магістрів, гості, та найголовніші - директори навчально-наукових інститутів ХНТУСГ. Рівно о 10:00 зі сцени зазвучав національний Гімн України. Ректор, проректори, директори в мантіях і почесні гості стоячи, дослухали його до кінця.

Відкрив урочисту церемонію ведучий заходу, який надав слово ректору ХНТУСГ - Олександру Нанці. Привітавши присутніх, Олександр Володимирович звернувся до випускників із напутньої промовою: «Сьогодні ми проводжаємо у велике життя наших кращих випускників - магістрів!» За всі роки ХНТУСГ в цілому дав країні велику кількість висококваліфікованих економістів, електриків, менеджерів, інженерів, механіків, які успішно працюють у різних галузях господарства, як у Харківській області, так і в інших регіонах країни та за кордоном. І завершив свою промову ректор наступними словами: «Зараз у Вас дуже важливий і відповідальний період життя. І якщо хтось вважає, що нарешті-то, закінчив навчання - це не так. Запевняю, що у вас - все ще попереду. Щасливої дороги!»

Під час урочистого вручення дипломів, грандіозним подарунком для магістрів і гостей свята став сюрприз від керівника художнього підрозділу з виховної роботи зі студентами - Маргарити Кірюхіної, тендітної і незрівняної Ольги Скрипки та безмежно талановитих студентів. Вони презентували дивовижний відео–ролік, тим самим змусивши всіх присутніх світа замислитися над швидкоплинністю буття. Викладачі, студенти та їх батьки були просто в захваті від побаченого.

Потім почалася сама процедура вручення дипломів. За традицією, першими отримували дипломи відмінники, які закінчили магістратуру з червоними дипломами.

Також володарі дипломів сфотографувалися з керівництвом ХНТУСГ, проректорами, директорами інститутів на пам'ять.

Переглядів: 490 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: