Головна » 2018 » Червень » 15 » Олександр Нанка: «Співпрацю припиняти не можна, так само як і втрачати пильність!»
13:20
Олександр Нанка: «Співпрацю припиняти не можна, так само як і втрачати пильність!»

14 червня, в рамках офіційного візиту до першої столиці України, Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка відвідали представники громадської організації «Міжнародний ТРЕЙД-КЛУБ в Україні».

У складі делегації були присутні представники дипломатичних місій та великого бізнесу з Канади, Аргентини, Австрії, Угорщини, Норвегії, Іспанії, Литви, Бельгії, Румунії, Франції, Малайзії, Азербайджану та Кореї під супроводженням заступника начальника управління міжнародних відносин та розвитку підприємництва Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації Миколи Грановського.

На початку свого візиту, делегація ознайомилась зі славним минулим університету, відвідавши музей ХНТУСГ.

Наступним етапом стала робоча зустріч, в рамках якої ректор Олександр Нанка розповів про сьогоднішні здобутки університету та основні напрямки роботи, після чого начальник відділу міжнародних зв’язків Юрій Вітковський доповів про сучасний стан міжнародного співробітництва та окреслив основні перспективи співпраці з представниками міжнародних організацій.

Потім відбулося жваве обговорення існуючих напрямків співробітництва, а також було висунуто пропозиції гостей щодо подальшої спільної роботи. Наприкінці візиту делегація ознайомилась із сучасним станом матеріально-технічного забезпечення навчального корпусу по вул. Алчевських, 44.

Переглядів: 320 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: