Головна » 2017 » Листопад » 24 » Олімпійський урок
23:13
Олімпійський урок

23 листопада 2017 року в головному корпусі Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка відбулося щорічне спортивне свято - Олімпійський урок, аналогу якого немає в жодному аграрному ВНЗ України.

Засновниками та організаторами заходу є: кафедра фізичного виховання і спорту, комітет у справах молоді і спорту та Олімпійський комітет України.

Відкривав урочисте свято проректор з науково-педагогічної роботи, к.т.н., доцент Алфьоров Олексій Ігорович. Почесними гостями, кожен з яких мав змогу привітати учасників уроку, були: Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, відповідальний секретар Харківського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України - Христоєв Віктор Анатолійович; Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, голова обласної ради «Колос» - Снопок Віталій Феодосійович; майстер спорту міжнародного класу, учасниця Олімпійських ігор в Афінах 2004 року - Рижкова Олександра Юріївна; майстер спорту міжнародного класу, учасниця Олімпійських ігор Сеул 1988 року і Сідней 2000 року по настільному тенісу - Ковтун Олена Валеріївна; Заслужений майстер спорту, восьмикратний чемпіон Параолімпійських ігор - Пекін 2008 рік - 4 золота і 1 бронза, Лондон 2012 рік - 3 золота і 1 бронза, Ріо 2016 рік - 1 золото та 2 бронзи, 20-ти кратний рекордсмен світу з плавання - Веракса Максим Олександрович; Заслужений Майстер спорту України, п'ятиразовий чемпіон Параолімпійських ігор -5 золота і 3 срібла Ріо -2016 рік - Кріпак Максим Сергійович; Заслужений майстер спорту України з греко-римської боротьби, учасник Олімпійських ігор Ріо 2016 року, призер чемпіонату Європи 2017 р багаторазовий переможець і призер міжнародних та Всеукраїнських змагань, студент ННІ ПХВ - Тимченко Дмитро; майстер спорту України з греко-римської боротьби, чемпіон світу 2016 року, бронзовий призер першості Європи 2016 2017 р.р., багаторазовий переможець і призер міжнародних змагань, чемпіонату і Кубка України, студента інституту переробних і харчових виробництв Фільчаков Ярослав.

Також з привітальним словом до учасників уроку звернулися: зав. кафедри фізичного виховання і спорту, заслужений тренер України, професор Гринь Леонід Васильович та голова комітету у справах молоді і спорту, завідувач кафедри ЮНЕСКО, доктор філософії Моісєєва Наталія Іванівна.

Потім відбулося урочисте нагородження співробітників ХНТУСГ за вагомий внесок у розвиток спорту нашого університету та пропаганду здорового способу життя, а також студентів – переможців різноманітних спортивних змагань та конкурсів різних рівнів. Усіх гостей вітали творчі колективи та учасники художньої самодіяльності нашого університету.

В ході свята відбулась традиційна вікторина з питань історії спорту та Олімпійського руху зокрема, в якій учасники уроку проявили неабиякі зацікавленість та обізнаність.

Бажаємо подальшого спортивного натхнення нашим спортсменами задля досягнення всіх вершин Олімпу!

Переглядів: 476 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: