Головна » 2018 » Листопад » 28 » Освіта і спорт в епоху могутності і щастя!
16:04
Освіта і спорт в епоху могутності і щастя!

З 13 по 14 листопада в столиці Туркменістану м. Ашхабад відбулася Міжнародна виставка і наукова конференція «Освіта і спорт в епоху могутності і щастя». У заході брала активну участь делегація з Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка в особі ректора Олександра Нанки.

Міжнародна виставка і наукова конференція «Освіта і спорт в епоху Могутності і щастя» впродовж уже декількох років є місцем зустрічі тисяч спеціалістів-практиків у сфері транскордонної співпраці, спрямованої на розвиток, а також платформою діалогу для представників науки, культури, освіти, мистецтва, органів державної влади та місцевого самоврядування, а також неурядових організацій Азії та Європи.

Програма візиту передбачала відвідування Міжнародної виставки, що проходила в приміщенні Торгівельно-промислової палати, а після цього роботу наукової конференції. Цьогоріч дискусії відбулися в 4 програмних секціях.

Слід окремо відзначити, що ректору ХНТУСГ було надано почесне право керувати секцією «Економіка, що спирається на знання та інновації – міцна основа для сталого розвитку». Під час плідної роботи в секції представники більше ніж з 20 країн світу взяли активну участь в обговоренні актуальних питань розвитку освіти та науки.

Ректор нашого університету на урочистому закритті виставки і наукової конференції виступив з програмною доповіддю про інструменти успішного інноваційного розвитку і конкурентоздатності ХНТУСГ як університету ХХІ століття, а також ознайомив присутніх з інформацією про підсумки роботи секції.

По закінченню роботи конференції були проведені робочі зустрічі з керівництвом провідних закладів вищої освіти країн – учасниць, на яких було обговорено сучасний стан та перспективи розвитку міцної та довгострокової співпраці з ХНТУСГ.

 

Переглядів: 304 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: