Головна » 2016 » Листопад » 12 » «Освіта Слобожанщини – 2016»
00:01
«Освіта Слобожанщини – 2016»

Відвідати за пару годин декілька ВНЗ, коледжів, ліцеїв і гімназій, у тому числі і зарубіжних, ознайомитися з IT- технологіями навчання і новітнім устаткуванням - як таке можливо? Та, виявляється, - цілком реально: найбільша на сході України міжнародна спеціалізована виставка "Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном" двічі на рік, впродовж останніх шести років, відкриває свої двері для гостей.

І цього року, традиційно, з 10 по 12 листопада організатори і учасники виставки гостинно зустріли бажаючих ознайомитися з представленою програмою в Палаці спорту. Десята ювілейна виставка - це своєрідний навігатор у сфері української  і міжнародної системи освіти молоді.

Прийняв участь у виставці і Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П.Василенка, продемонструвавши досягнення наших викладачів, відображені в підручниках, монографіях,  частина яких була представлена на виставці.

Майбутні студенти активно цікавилися інформацією, яку надавали представники всіх інститутів. Навчально-науковий інституту бізнесу іменеджменту представили викладачі кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту ст. викладачі Краля В.Г. та Островерх О.В. Хочеться подякувати студентам 5 курсу ННІ БМ за участь у виставці та  активну допомогу в агітації.

 

Ст. викладач кафедри організації виробництва,

 бізнесу та  менеджменту Краля В.Г.

Переглядів: 518 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: