Головна » 2016 » Квітень » 7 » ПАХНЕ ХЛІБ…
19:17
ПАХНЕ ХЛІБ…

 …Як тепло пахне хліб!Любов'ю трударів,

І радістю земною,І сонцем, що всміхалося весною,

І щастям наших неповторних діб.

Духмяно пахне хліб.

 

Платон Воронько, 1952

   Для багатьох поколінь українців хліб був не просто їжею – він був святинею, адже його шлях від землі, зернини та колосу до столу дуже непростий. Сучасне населення, незважаючи на досить великий асортимент страв, значення хліба не зменшує. Він є у кожному домі.

   7 квітня 2016 року студенти 21-МН та 23-ЕП групи навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту у супроводі куратора 21-МН групи, асистента кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту, Голованової Г. Є., мали змогу ознайомитися з технологічною лінією виробництва житньо-пшеничних виробів в ТОВ «Хлібозавод «Салтівський» на базі цеху № 3. Завдяки начальнику виробництва, Марковій Т. В., та начальнику зміни, Андрієнко Н. О. отримана цікава інформація про історію підприємства, продемонстровані етапи виробництва хліба «Салтівський подовий», «Полінце з ізюмом», «Ізюминка» та «Бородинський».

   Після ознайомлення з виробництвом екскурсія перемістилась до технологічної лабораторії, де відбулася дегустація щойно випеченого хліба.

   Унікальним об’єктом на території хлібозаводу є зимовий сад – оазис для працівників, у яких після спекотних цехових умов є можливість відпочити серед тропічних рослин, папуг та фонтану.

   Праця хлібороба і у полі, і коло печі є безцінною, тому і результат його зусиль – гарячий і запашний хліб – є символом багатства, життя та духовності.

Куратор 21-МН групи,

асистент кафедри організації виробництва,

бізнесу та менеджменту,

Голованова Г. Є.

Переглядів: 644 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: