Головна » 2017 » Квітень » 13 » ПАТ «Харківпродмаш» гостинно приймає студентів ННІ БМ
14:42
ПАТ «Харківпродмаш» гостинно приймає студентів ННІ БМ

12 квітня 2017 року на запрошення керівництва ПАТ «Харківпродмаш» та за підтримки дирекції ННІ бізнесу і менеджменту було організовано екскурсію на підприємство. Заступник директора ННІ БМ Калініченко С.М та доцент кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Смігунова О.В. разом зі студентами 4 курсу були дуже тепло прийняті керівництвом та працівниками підприємства. Після смачної кави студентів привітав керівник підприємства Мащенко Олександр Володимирович. Він виразив свою неабияку зацікавленість у молодих комунікабельних спеціалістах-менеджерах з гнучким розумом та ініціативним стилем мислення. 

Спочатку студенти потрапили в серце підприємства – конструкторське бюро, де інженери з захопленням розповідали про 3D-моделювання та особливості створення нових проектів, наголошуючи на необхідності розуміння технології виробництва для економіста. У відділі збуту продукції менеджери розповідали про особливості своєї роботи та запрошували студентів стати їх колегами, обіцяли підтримати та поділитися досвідом. Працівники бухгалтерії розповіли про особливості обліку на підприємстві.

Виробництво ПАТ «Харківпродмаш» обладнане за останнім словом техніки; студенти побували у цеху лазерної різки, механічному цеху.

Деякі наші студенти зацікавилися вакантними посадами та заповнили відповідні анкети. Побажаємо їм: «Ні пуху, ні пера!».

Переглядів: 565 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: