Головна » 2019 » Червень » 9 » Перемога у конкурсі на кращу екскурсію Харківщиною
18:05
Перемога у конкурсі на кращу екскурсію Харківщиною

У травні відбулося урочисте оголошення результатів студентського конкурсу на кращу авторську екскурсію «Відкриваймо Харківщину», ініційованого ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму», до участі в якому долучилася кафедра ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін. Конкурс проводився за підтримки Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації у партнерстві з КУ «Харківський обласний центр молоді». За ідеєю організаторів, метою конкурсу було залучення студентської молоді до екскурсійної діяльності як до унікального способу вивчення історії рідного краю, популяризації туристичного потенціалу Харківщини, сприяння розвитку творчих здібностей студентів та отримання професійних навичок з організації екскурсійної діяльності.

До розгляду комісії було надано 21 роботу студентів закладів вищої освіти Харкова, серед яких було два проекти екскурсій, розроблені студентами нашого університету:

  • Попович Руслан «Харків торговельний: від базару до торговельного центру» (18ТР, ННІ БМ), науковий керівник – к.і.н., доц. Скубій І.В.
  • Валерія Волошина  «Харків – університетське місто» (18ТР, ННІ БМ), науковий керівник – к.і.н., проф. Воронянський О.В.                       За результатами конкурсу робота Поповича Руслана здобула ІІ місце. Наших учасників підтримали студенти групи 18ТР разом із завідувачем кафедри к.ф.н., доц. Моісєєвою Н.І. та куратором групи ст. викладачем Омельченко Г.Ю. Всі конкурсанти були нагороджені дипломами, а наукові керівники – подяками. Вітаємо з перемогою та бажаємо нашим студентам та кафедрі подальших успіхів!

 

Переглядів: 293 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: