Головна » 2017 » Січень » 27 » ПЕРСПЕКТИВНІ ПРОФЕСІЇ НАЙБЛИЖЧОГО МАЙБУТНЬОГО
17:03
ПЕРСПЕКТИВНІ ПРОФЕСІЇ НАЙБЛИЖЧОГО МАЙБУТНЬОГО

З огляду на сучасні реалії вітчизняного ринку праці, до вибору майбутньої професії потрібно підходити, усвідомлюючи подальші перспективи застосування отриманої у ВНЗ спеціальності.

В Україні більше немає престижних професій. Хороші фахівці потрібні у всіх сферах і галузях. Особливо в тих, які відповідають за життєдіяльність нашої економіки - сільському господарстві, промисловості тощо.

Найближчим часом саме аграрна галузь залишатиметься однією з провідних в національній економіці. Адже, підписання договору про Зону вільної торгівлі з ЄС відкрило нові ринки для агроекспорту, в галузь приходять закордонні інвестиції. Це свідчить про те, що сільське господарство швидко та динамічно розвивається, створюючи нові робочі місця з пристойною заробітною платою, а отже найближчим часом буде потреба в нових кадрах. Все це робить аграрний сектор привабливим для студентів - є можливість влаштуватися на гарну роботу та підніматися кар’єрними сходами. Багатьох приваблює і можливість відкриття власної справи.

Саме тому в Навчально-науковому інституті бізнесу і менеджменту ХНТУСГ традиційно багато часу приділяють навчанню підприємництву та з 2017 році починають підготовку фахівців за трьома новими освітніми програмами:

- менеджмент агробізнесу;

- економіка агробізнесу;

- облік і оподаткування суб’єктів агробізнесу.

Спеціальності, які відносяться до сфери агробізнесу, традиційно займають лідируючі позиції в світових рейтингах найпрестижніших професій. Відповідно, фахівці в області бізнесу і менеджменту є беззмінними лідерами за рівнем фінансового доходу.

Одна з головних переваг аграрної бізнес освіти в її актуальності й затребуваності на світовому та національному ринках. Перед успішними бізнесменами і керівниками відкриваються найширші перспективи в кар’єрному зростанні, а також, відповідно до світових рейтингів, їм простіше знайти стабільну і високооплачувану роботу.

Що стосується напрямків діяльності, то якщо у Вас є бакалаврський чи магістерський ступінь з агробізнесу, Ваші можливості практично не обмежені. Ви можете займатися практично всім, чим тільки захочете та є бажаним кандидатом для більшості роботодавців.

Фахівець з аграрного бізнесу є найбільш перспективною професією, яка в недалекому майбутньому може забезпечити своєму власнику не тільки цікаву роботу, а й високий дохід.

Отже, якщо Ви бажаєте стати висококваліфікованим фахівцем з агробізнесу чекаємо Вас на навчання в ННІ бізнесу і менеджменту!

Директор ННІ бізнесу і менеджменту

Заїка С.О.

Переглядів: 565 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: