Головна » 2016 » Вересень » 7 » Підписання договорів про співпрацю з підприємством
22:39
Підписання договорів про співпрацю з підприємством

Кафедра обліку та аудиту ХНТУСГ має давні партнерські стосунки з одним із лідерів сільськогосподарського виробництва ДП «ДГ «Елітне» Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр’єва Національної академії агарних наук України».

05 вересня 2016 р. відбулася зустріч представників кафедри обліку та аудиту у складі завідувача кафедри, д.е.н., професора Т.Г. Маренич та старшого викладача Н.О. Бірченко з керівництвом господарства.

 

Під час зустрічі з директором господарства В.В. Орловим та головним бухгалтером К.В. Черняєвою були обговорені нові напрямки співпраці кафедри обліку та аудиту й підприємства.

В офіційній обстановці було підписано:

- договір про співробітництво;

- договір про створення філії кафедри обліку і аудиту ХНТУСГ на базі ДП «ДГ «Елітне» Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр’єва Національної академії агарних наук України»;

- договір про проходження виробничої практики студентів спеціальності «Облік і аудит».

Налагодження співпраці університету та підприємства є важливим у навчальному процесі, зокрема, при викладанні бухгалтерських дисциплін. Набуття студентами теоретичних знань з поєднанням практики на реальних підприємствах підвищить конкурентоспроможність майбутніх фахівців на ринку праці. 

Переглядів: 572 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: