Головна » 2019 » Травень » 26 » Підписання Договору про співпрацю
22:49
Підписання Договору про співпрацю

Підписання Договору про співпрацю

У межах розвитку спеціальності «Туризм» 21 травня відбулася робоча зустріч ректора ХНТУСГ Нанки О. В., директора ННІ БМ Заїки С.О., співробітників кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін із директором україно-болгарської компанії «Турал Сервіс» (Україна) Акопян А.А. з метою підписання Договору про співпрацю.

Договір передбачає проходження студентами університету в рамках навчального плану практик і стажувань на території Болгарії для оволодіння сучасними формами та методами організації професійної діяльності в сфері туризму, готельно-ресторанної справи, маркетингу, підприємництва, адміністрування, менеджменту в готельно-ресторанному бізнесі, а також формування у них професійних навичок і вмінь для прийняття самостійних рішень під час роботи в реальних ринкових та виробничих умовах.

Із метою підвищення кваліфікації викладачів підписанти Договору домовилися про організацію стажування на базі партнерських закладів вищої освіти Республіки Болгарія.

 

Переглядів: 308 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: