Головна » 2017 » Жовтень » 24 » «PIZZAFEST-2017»
00:06
«PIZZAFEST-2017»

19 жовтня 2017 року у головному корпусі ХНТУСГ ім.П.Василенка відбувся  фестиваль італійської традиційної страви на український лад - «PIZZAFEST-2017», організатором якого виступив ННІ бізнесу і менеджменту.

Участь у PIZZAFEST із задоволенням прийняли студенти усіх курсів навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту. Метою заходу було приготувати власноруч свою оригінальну піцу. Піца-переможець, яку визначало журі відправлялась на аукціон, а всі виручені від продажу кошти були направлені на благодійність.

Серед членів журі та запрошених гостей були присутні: перший проректор ХНТУСГ ім..П. Василенка Лисиченко Микола Леонідович, завідувач кафедри ЮНЕСКО Моїсєєва Наталія Іванівна, перший заступник директора ННІ БМ Калініченко Сергій Миколайович, координатор інформаційно-виховної роботи ННІ БМ Дудник Олена Василівна, керівник відділу кадрів Харчевнікова Лілія Сергіївна та голова профспілкової організації ХНТУСГ Кісь Віктор Леонідович.

Учасники традиційно приємно здивували гостей і членів журі своїми стравами. Піци були досить різноманітними та несхожими одна на одну. Були представлені як класичні м’ясні, грибні і салямі, так і з доволі неочікуваними інгредієнтами.

Перемогу здобула найоригінальніша піца, авторами якої стали студенти 51-МН групи. Піца була реалізована на аукціоні за 210 гривень.

Після офіційної частини всі охочі могли підійти, обрати собі до смаку та придбати за досить демократичними цінами будь-яку піцу, що брала участь у конкурсі. Також пропонувався безкоштовний чай.

Загалом, за рахунок продажу страв було зібрано 1378 гривень, які були передані представникам Харківського обласного будинку дитини № 3.

Навчально-науковий інститут бізнесу і менеджменту висловлює подяку організаторам Фестивалю піци – студентській раді та дирекції ННІ БМ, а також усім учасникам які вкотре проявили свої кулінарні таланти у яскравих та оригінальних смаколиках!

Маємо надію, що PIZZAFEST, який проводиться на базі ННІ БМ вдруге, і надалі буде традиційним заходом «гастрономічного задоволення» для усіх нас.

Переглядів: 460 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: