Головна » 2015 » Червень » 24 » ПОБАЧИЛА СВІТ КНИГА О.В. КОСТРИКІНА «САМОЗЦІЛЕННЯ»
04:57
ПОБАЧИЛА СВІТ КНИГА О.В. КОСТРИКІНА «САМОЗЦІЛЕННЯ»

Побачила світ книга «Самозцілення» Олексія Вікторовича Кострикіна, доктора філософії в галузі психології, професора, керівника психологічної служби, заступника завідувача кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка.

Член Спілки журналістів України, доктор медичних наук, професор, академік Академії наук вищої освіти України, заслужений діяч науки і техніки України Ігор Іванович Кутько у статті «Якщо хочеш бути здоровим – будь ним» (журнал «Новини медицини і фармації» № 6 (525), 2015 рік) надав високу оцінку цій праці.

Автор статті, звертаючи увагу на високий професіоналізм Олексія Вікторовича, відзначає, що у наш важкий час кожному з нас, кожній людині дуже потрібна психологічна підтримка, що є умовою подолання наслідків стресів чи позбавлення від глибоких психотравм. Адже людина, на жаль, неспроможна уникнути як непоправних втрат, так і складних життєвих потрясінь та негараздів сучасності. Саме тому, зауважує автор публікації, психотерапія як наука постає унікальним «ключем» до вирішення зазначених проблем. Про унікальність психотерапії на високому науковому рівні, яскраво і барвисто йдеться у книзі «Самозцілення» Олексія Вікторовича Кострикіна.

Члени кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка на чолі з завідувачем кафедри, професором, доктором філософських наук Сергієм Олександровичем Завєтним відзначили науковий внесок дослідження Олексія Кострикіна і, безперечно, високу оцінку книги професіоналами Харківської психотерапевтичної школи.

Сподіваємося, що книга «Самозцілення» стане гарною підтримкою та запорукою не лише в процесі самозцілення, але й допоможе саморозвитку і самовдосконаленню студентам та співробітникам нашого університету, дозволить примножити існуючі досягнення.

 

Переглядів: 625 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: