Головна » 2017 » Червень » 27 » Початок проходження практики студентами І курсу з дисципліни «Вступ до фаху»
13:01
Початок проходження практики студентами І курсу з дисципліни «Вступ до фаху»

26 червня 2017 року студенти 1 курсу навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту почали проходити навчальну практику з дисципліни «Вступ до фаху». Навчальна практика «Вступ до фаху» є особливо актуальною для студентів першого курсу. Вона надає можливість ознайомитися з навчальним процесом, отримати практичну інформацію щодо основних організаційних моментів, ознайомитися з майбутньою сферою діяльності, підготовити молоду людину до навчання в університеті.

Згідно затвердженої програми практики, студенти відвідали інформаційну годину  на тему «Бібліотека ВНЗ – центр інформаційного забезпечення», яку провела провідний бібліотекар відділу автоматизації інформаційно-бібліотечних процесів Соколовська Т.Б. Студенти ознайомилися з інформаційно-методичним забезпеченням навчального процесу ВНЗ,  набули практичних навиків роботи з електронним катологом пошуку інформації, дізналися про правила цитування та наслідки використання плагіату.

Також студентам було запропоновано прийняти участь в ділових іграх «Джойстик» та «Вавилонська вежа»,  яку провели викладачі кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Краля В.Г. та Грищенко В.А.

Основним завданням проведення ділових ігор є формування сприятливої атмосфери та згуртування колективу. Сприятливий клімат в колективі – важливий показник успішного учбового процесу. Від психологічного комфорту безпосередньо залежить навчальний процес та результат спільної праці, тому завданням викладача є організація якісної взаємодії серед студентів.

Раджабова Аліна,

студентка 15-ЕП/ОАа

Переглядів: 632 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: