Головна » 2016 » Листопад » 29 » ПРЕЗЕНТАЦІЯ СОЦІАЛЬНОЇ КАМПАНІЇ
02:14
ПРЕЗЕНТАЦІЯ СОЦІАЛЬНОЇ КАМПАНІЇ

23 листопада 2016 року за ініціативи Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації спільно з ГО «Ла Страда – Україна» під патронатом голови обласної державної адміністрації Ю.О. Світличної  у приміщенні Premier Palace Hotel Kharkiv відбулася  презентація соціальної кампанії з ратифікації та імплементації Конвенції Ради Європи із запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами.

Від нашого університету в заході взяли участь керівниця Центру гендерної освіти, ст. викл. кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін Омельченко Г.Ю. та студентки 4курсу ННІ БМ.

Презентація відбулася напередодні старту Міжнародної кампанії  «16 днів проти  гендерного насильства»

У рамках заходу відбулася  презентація відеороликів «Я – сильний. Я – проти насильства!»,  в яких проти насильства виступили чоловіки: українські та міжнародні державні діячі, військові та поліцейські. Вони говорять про неприпустимість застосування сили для вирішення сімейних конфліктів.

До презентації та послідуючого обговорення долучилися й інспектори патрульної поліції Харкова, які під час патрулювань не рідко зустрічаються з випадками домашнього насильства.

Представники Департаменту соціального захисту населення  повідомили, що 2 грудня в місті відкриють притулок для постраждалих від насилля, де жінки зможуть перебувати деякий час та реабілітуватися після пережитого.

 

Центр гендерної освіти

Переглядів: 502 | Додав: SK | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: