Головна » 2014 » Грудень » 28 » ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ В КОЧЕТОЦЬКІЙ ШКОЛІ-ІНТЕРНАТ
16:38
ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ В КОЧЕТОЦЬКІЙ ШКОЛІ-ІНТЕРНАТ

Привітання з Днем святого Миколая в Кочетоцькій загальноосвітній санаторній школі-інтернат

19 грудня 2014 р. до Дня святого Миколая, а також до новорічних свят ХНТУСГ ім.П.Василенка організував святкові привітання для вихованців Кочетоцької загальноосвітньої санаторної школи-інтернату. Довгоочікуваному привітанню з новорічними святами передувала благодійна акція в ХНТУСГ щодо збору коштів для підшефної школи.

Впродовж тривалого часу Кочетоцька загальноосвітня санаторна школа-інтернат є підшефним освітнім закладом ХНТУСГ. Дружба, взаємодопомога та взаєморозуміння здавна об’єднують наші навчальні заклади, гостинно зустрічаючи один одного щоразу в своїх стінах.

Особливим днем як для нашого університету, так і для вихованців школи є День святого Миколая – свято чудес, подарунків, радості та неймовірного свята. Щоразу вихованці школи чекають на дивовижних гостей, що мають в цей день з’явитися із Харкова заради них – обдарованих, веселих, добрих, щирих та завжди вдячливих учнів школи. Щоразу приїзд до школи супроводжується зустріччю із зацікавленими, усміхненими та відкритими до спілкування школярами, які з нетерпінням чекають на представників нашого ВНЗ в своєму навчальному закладі.

Цього року директор школи Пенкіна Н. І. традиційно привітно зустрічала представників керівництва та студентства університету: голову профспілкового комітету ХНТУСГ, д.т.н., доц. Артьомова М.П., голову студентського комітету ХНТУСГ Малюхова О., голову студентського комітету ННІ ПХВ Торяника С., голову студентського комітету ННІ БМ Губар А.

Веселий сміх та радісні усмішки супроводжували «новорічних» гостей школи впродовж всього часу перебування у школі. Гостинно привітала зі святами представників нашого університету Пенкіна Н.І., а з вітальними словами та щирими побажаннями від нашого університету звернулися Артьомов М.П. та Малюхов О., які, окрім всього, вручили від імені всього університету цінні подарунки для школи: сучасний ноутбук, солодощі та дещо з одягу.

Дітвора залишилась у захваті від візиту представників ХНТУСГ до школи. Це вже стало доброю традицією: дарувати новорічний настрій для школярів, залишати тільки найкращі спогади про таку зустріч, очікувати наступного візиту до школи. Адже так приємно подарувати для когось новорічну радість і хвилини щастя, а натомість отримати щирі усмішки та слова вдячності.

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

 

 

Переглядів: 759 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: