Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Про нас пишуть! Очільник податкової служби Харківщини Микола Рибаков зустрівся зі студентами навчальних закладів міста
21:44
Про нас пишуть! Очільник податкової служби Харківщини Микола Рибаков зустрівся зі студентами навчальних закладів міста

Зустріч відбулась в Харківському національному технічному університеті сільського господарства ім. П.Василенка. Учасниками заходу стали студенти ННІ бізнесу і менеджменту, а також запрошені студенти технікумів та коледжів, керівництво, викладачі кафедр та практикуючі бухгалтера університету.

Головний податківець регіону розповів слухачам про професію співробітника фіскальної служби, які підрозділи є в структурі відомства та які задачі вони виконують.

Микола Рибаков також проінформував хлопців та дівчат щодо можливості працевлаштування в органах ДФСУ. Відзначив, що служба має потребу в молодих, освічених та талановитих фахівцях, які зможуть реалізувати себе на державній службі та приносити користь своїй країні.

Посадовець також поділився з молоддю спогадами про свої студентські роки та становлення у професії податківця, який він присвятив 20 років свого життя.

Читати далі...

Переглядів: 483 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: