Головна » 2017 » Січень » 30 » ПРОФЕСІЯ ВАШОГО МАЙБУТНЬОГО!
18:45
ПРОФЕСІЯ ВАШОГО МАЙБУТНЬОГО!

В сучасних умовах проблеми розвитку аграрного сектора економіки для всього людства надзвичайно актуальні у зв’язку із загостренням продовольчої проблеми. Нині сільське господарство - це високотехнологічна галузь з розвиненим бізнесом, якій потрібні далеко не тільки агрономи та інженери. У сфері сільського господарства стануть в нагоді і навички менеджерів, і знання економіки та маркетингу, і вміння аналітично обробляти облікову і звітну інформацію з метою прийняття управлінських рішень та оцінки ефективності функціонування суб’єктів агробізнесу.

Суспільству, що розвивається потрібні сучасні, освічені, підприємливі люди, які можуть самостійно приймати відповідальні рішення, здатні до співпраці, що відрізняються мобільністю та мають почуття відповідальності. Адже ведення агробізнесу - це творча діяльність, яка дає можливість отримати практичний досвід в підприємництві та реалізації визначених завдань.

У зв’язку з цим в Навчально-науковому інституті бізнесу і менеджменту Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка з 2017 року започатковано підготовку фахівців за трьома освітніми програмами:

- менеджмент агробізнесу;

- економіка агробізнесу;

- облік і оподаткування суб’єктів агробізнесу.

 

В сучасному світі бізнес і якісна освіта - це явища тісно пов’язані. Час, коли можна було по-справжньому розвинути свою справу без спеціальних знань, пройшов. Тепер виграє той, у кого більше знань, більше інформації, кому не доводиться вчитися на власних помилках тому, що іншим вже давно відомо.

 

Отже, якщо Ви вирішили стали справжнім фахівцем з агробізнесу запрошуємо Вас на навчання до Навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту!

 

Директор ННІ бізнесу і менеджменту
Заїка С.О.

Переглядів: 552 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: