Головна » 2015 » Жовтень » 4 » Профорієнтаційна робота кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту
10:53
Профорієнтаційна робота кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту

23 вересня 2015 року в рамках профорієнтаційної роботи представники кафедри організації виробництва,бізнесу та менеджменту відвідали школи Зміївського району. Кафедру презентували перший заступник директора ННІ бізнесу і менеджменту, к.е.н., доцент Калініченко С.М., старший викладач кафедри  Краля В.Г. та студенти- відмінники Ушакова С. та Судакова Н.

 Делегацією було відвідано 7 навчальних закладів м. Змійова та Зміївського району. В кожній школі адміністрація всіляко надавала допомогу в організації та проведенні профорієнтаційних бесід. Учні уважно слухали запропоновану інформацію про Навчально-науковий інститут бізнесу і менеджменту та Харьківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, задавали багато актуальних питань про оплату за навчання,про студентське життя. Майбутні абітурієнти добре розуміють що вже скоро їм потрібно буде зробити важливий крок у житті-вибрати професію,що буде користуватися попитом на ринку праці.

Значна увага приділялася розповідям наших студенток , адже хто краще може розповісти про рідний ВНЗ та про веселе студентське життя як не самі студенти.

Наприкінці кожної зустрічі, майбутнім студентам були роздані інформаційні буклети, в яких міститься детальна інформація про наш  славетний ВНЗ та ННІ БМ, подробиці вступу та контакти викладачів, що відповідають за профорієнтаційну роботу.

Переглядів: 596 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: