Головна » 2017 » Березень » 10 » Профорієнтаційна робота кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту в ХСШ №62
14:16
Профорієнтаційна робота кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту в ХСШ №62

Викладачами кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту (ст. викладач Краля В.Г., ст. викладач, к.е.н. Майборода М.М.)  було проведено профорієнтаційну роботу серед старшокласників ХСШ №62 м. Харкова.

Старшокласники (десяті і одинадцяті класи) з інтересом вислухали фахівців, що розповідали про переваги освіти в Харківському національному технічному університеті сільського господарства ім. П. Василенка, про професію менеджера, яка користується попитом не тільки на місцевому ринку праці, а також в країні, ознайомились з відео сюжетом про ННІ бізнесу і менеджменту. Старшокласників було запрошено на день «Відкритих дверей», а також взяти участь у конкурсі бізнес планів. Викладачами Кралею В.Г. та Майбородою М.М. було зазначено, що кафедра організації виробництва, бізнесу та менеджменту готова активно співпрацювати з школярами та випускниками шкіл, надавати потрібну допомогу та докладати всіх зусиль, щоб вони, отримавши атестати, не помилилися у виборі своєї майбутньої професії та впевнено вступили в нове життя.

Переглядів: 497 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: