Головна » 2016 » Квітень » 12 » Профорієнтаційна робота ННІ БМ в Харківському коледжі текстилю та дизайну
21:03
Профорієнтаційна робота ННІ БМ в Харківському коледжі текстилю та дизайну

7 квітня 2016 року в рамках профорієнтаційної роботи представники випускових кафедр ННІ бізнесу і менеджменту (ННІ БМ) у складі старшого викладача кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту А.В. Півень, старшого викладача кафедри обліку та аудиту Н.О. Бірченко, старшого викладача кафедри економіки та маркетингу Т.О. Бабан відвідали Харківський коледж текстилю та дизайну.

Під час зустрічі випускників коледжу ознайомили з умовами вступу до Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка (ХНТУСГ), особливостями навчання та професійної підготовки майбутніх фахівців всіх напрямів та спеціальностей. Чимало уваги було приділено висвітленню інформації про переваги вступу до нашого славетного ВНЗ, перспективи працевлаштування, військову підготовку, закордонні практики, новітні освітні технології, культурно-масові та спортивні заходи університету.

  Всі студенти отримали інформаційні матеріали, в яких міститься детальна інформація про наш ВНЗ та ННІ БМ, подробиці вступу й контакти викладачів, що відповідають за профорієнтаційну роботу. За результатами спілкування майже всі студенти коледжу виявили зацікавленість щодо продовження навчання в елітному та успішному ХНТУСГ після отримання диплома молодшого спеціаліста

Переглядів: 709 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: