Головна » 2017 » Лютий » 28 » Профорієнтаційна робота в загальноосвітній школі I - III ступенів №143
07:24
Профорієнтаційна робота в загальноосвітній школі I - III ступенів №143

23 лютого 2017 року, напередодні Дня відкритих дверей у ХНТУСХГ, група викладачів та співробітників ННІ бізнесу і менеджменту (кафедри бізнесу та менеджменту - Калініченко С.М., Смігунова О.В, Богомолова К.С., Голованова Г.Є., кафедри економіки та маркетингу – Богданович О.А., кафедри культурних універсалій – Скрипка О.І.) разом з творчими талановитими студентами ХНТУСХ відвідали Харківську загальноосвітню школу I - III ступенів №143, з якою протягом останніх років ведеться тісна співпраця.

На зустрічі зібралися учні 9-11 класів. В актовій залі панувала тепла дружня атмосфера. Заступник директора ННІ бізнесу і менеджменту, доцент кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Калініченко Сергій Миколайович розповів про особливості вступної кампанії, а потім викладачі кафедр знайомили учнів з особливостями менеджменту та економіки, відповідали на запитання майбутніх абітурієнтів.

Зустріч проходила в теплій дружній атмосфері, а на завершення була представлена запальна концертна програма.

Серед наших студентів вже є випускники ХЗОШ №143. Маємо надію, що й цього року ми посвятимо в студенти нових представників школи.

Переглядів: 501 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: