Головна » 2016 » Квітень » 13 » Профорієнтаційний виїзний семінар
18:50
Профорієнтаційний виїзний семінар

07 квітня 2016 року викладачами кафедри обліку та аудиту проведено серед школярів профорієнтаційний виїзний VІІ семінар «Мій фах – бухгалтер: запорука успішності» у м. Південне Харківського району. Учасниками цього заходу були учні 5 шкіл Харківського району та Південного ліцею і вчителі.

Семінар відкрила д.е.н., професор, завідувач кафедри обліку та аудиту Маренич Т.Г., яка ознайомила присутніх зі структурою університету, спеціальностями, за якими ведеться підготовка фахівців, умовами і правилами вступу, організацією учбового процесу. Старшокласникам було запропоновано перегляд відеофільму про ХНТУСГ.

К.е.н., доцент Луценко О.А. розповіла про можливість навчатися в нашому університету в єврогрупах, проходити стажування як викладачам, так і студентам за кордоном.

К.е.н., доцент Поливана Л.А. детально визначила основні критерії, вимоги та риси характеру сучасного бухгалтера, основні тенденції попиту на професію бухгалтера на вітчизняному ринку праці, провела інтелектуальну вікторину з учнями з нагородженням переможців.

Допомогу в профорієнтації викладачам ХНТУСГ надавали студенти земляцтва Харківського району: голова земляцтва, студент гр. 43-ЕП Саєнко Ігор, студентки гр. 35-ОА Кузьминська Олена і Тимченко Марія (ННІ БМ). Студенти гостинно запросили старшокласників на навчання і поділилися досвідом студентського життя.

В рамках профорієнтаційного семінару відбувся святковий концерт, який підготували викладачі кафедри культурних універсалій та студенти нашого університету.

Учні були запрошені на дні відкритих дверей, до участі в наступних конкурсах і семінарах, які планує проводити кафедра обліку та аудиту.

За активну участь в організації фотоконкурсу «Бухгалтер, милий мій бухгалтер», який відбувся в березні цього року, грамотою ХНТУСГ нагороджено начальника відділу освіти ХРДА Бабельчук Ольгу Іванівну та методиста відділу освіти ХРДА Болгову Зарему Гасанівну.

Викладачі кафедри обліку та аудиту щиро вдячні дирекціям Південного ліцею та інших шкіл, які прийняли участь у заході, відділу освіти ХРДА за організацію семінару, плідну співпрацю та соціальне партнерство.

 

 

Маренич Т.Г., Поливана Л.А.,

Луценко О.А.

 

 

 

Переглядів: 608 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: