Головна » 2015 » Жовтень » 6 » ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ВІЗИТ ДО КРАСНОГРАДСЬКОГО ТЕХНІКУМУ МЕХАНІЗАЦІЇ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ІМЕНІ Ф.Я. ТИМОШЕНКА
15:44
ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ВІЗИТ ДО КРАСНОГРАДСЬКОГО ТЕХНІКУМУ МЕХАНІЗАЦІЇ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ІМЕНІ Ф.Я. ТИМОШЕНКА

Вже тривалий час Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка плідно співпрацює з Красноградським технікумом механізації сільського господарства імені Ф.Я. Тимошенка та є наступною сходинкою в досягненні вищої освіти випускниками технікуму.

Технікум є найстарішим навчальним закладом міста Краснограда (Харківська область). Він був заснований 1 жовтня 1922 року.

Тож з нагоди 93 річчя з дня народження навчального закладу колектив Навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
вітає директора технікуму Кіяшко Валентина Миколайовича, викладачів, співробітників та студентів та зиче великих успіхів в освітній та науковій діяльності
!

На даний час Красноградський технікум готує фахівців зі спеціальностей:

  • "Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва",
  • "Монтаж, обслуговування та ремонт електромеханічних установок в агропромисловому комплексі",
  • "Бухгалтерський облік",
  • "Комерційна діяльність" (спеціальність відкрита у 2004 році),
  • "Організація виробництва" (спеціальність відкрита у 2010 р).

Наш університет гостинно запрошує та приймає випускників технікуму на третій курс за спорідненими спеціальностями на контрактну та бюджетну форму навчання.

Так, за період з 2002 по 2015 рік тільки Навчально-науковий інститут бізнесу і менеджменту закінчили понад 80 випускників Красноградського технікуму.

 В рамках виконання плану профорієнтаційної роботи Університету старший викладач кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Дудник (Павлюк) Олена Василівна на початку жовтня  2015 року завітала до Красноградського технікуму механізації сільського господарства імені Ф.Я. Тимошенка, в стінах якого провела одні з найкращих своїх студентських років в здобутті освіти молодшого спеціаліста з бухгалтерського обліку.

Бесіду зі студентами розпочала з власних спогадів про пріоритетність вибору ХНТУСГ для продовження навчання, розповіла про спеціальність «менеджмент та адміністрування», можливі напрямки працевлаштування після здобуття даної спеціальності, переваги навчання в ННІ бізнесу і менеджменту, можливість навчання в єврогрупах та закордонні стажування. Вони з цікавістю прослухали інформацію та задавали питання що їх турбують.

За результатами бесіди, можна констатувати, що більшість прагне отримати вищу освіту за напрямками, які вже ними обрані та при цьому, за їх словами, головними критеріями вибору ВУЗу є:

  • репутація вищого навчального закладу;
  •  
  • бюджетна форма навчання;
  •  
  • можливість вступити відразу на 3й курс навчання без складання ЗНО;
  •  
  • доступна вартість отримання освіти.

Наприкінці бесіди студентам роздано інформаційні буклети, в яких міститься детальна інформація про зазначений напрямок підготовки, контактні дані представників інституту.

Тож бажаємо майбутнім абітурієнтам щирого прагнення до отримання знань та чекаємо в стінах Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка!

Окремо хочеться подякувати заступника директора з навчальної роботи Мироненко Олену Юріївну та завідуючу відділенням "Економіка та підприємництво" Заєць Галину Володимирівну за доброзичливе відношення та надану можливість поспілкуватися зі студентами. 

 

Дудник Олена Василівна,
старший викладач кафедри організації
виробництва, бізнесу та менеджменту

Переглядів: 641 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: