Головна » 2016 » Квітень » 21 » ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ВІЗИТ ВИКЛАДАЧІВ ННІ БМ ДО ВОВЧАНСЬКОГО ТЕХНІКУМУ
09:20
ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ВІЗИТ ВИКЛАДАЧІВ ННІ БМ ДО ВОВЧАНСЬКОГО ТЕХНІКУМУ

22 квітня 2016 року викладачами випускаючих кафедр навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту у складі доцента кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Сагачко Ю.М., старшого викладача кафедри обліку та аудиту Бірченко Н.О., старшого викладача кафедри економіки та маркетингу Бабко Н.М. в рамкам профорієнтаційної роботи відвідали Вовчанський технікум.

Під час зустрічі випускників технікуму ознайомили з умовами вступу до Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка (ХНТУСГ), особливостями навчання та професійної підготовки майбутніх фахівців всіх напрямів та спеціальностей. Чимало уваги було приділено висвітленню інформації про переваги вступу до нашого славетного ВНЗ, перспективи працевлаштування, військову підготовку, закордонні практики, новітні освітні технології, культурно-масові та спортивні заходи університету.

 Всі студенти отримали інформаційні матеріали, в яких міститься детальна інформація про наш ВНЗ та ННІ БМ, подробиці вступу й контакти викладачів, що відповідають за профорієнтаційну роботу. За результатами спілкування майже всі випускники технікуму виявили зацікавленість щодо продовження навчання в елітному та успішному ХНТУСГ після отримання диплома молодшого спеціаліста.

Доцент кафедри ОВБМ

Ю.М. Сагачко

Переглядів: 702 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: