Головна » 2016 » Жовтень » 25 » проведений фестиваль піци - "Pizzafest"
19:02
проведений фестиваль піци - "Pizzafest"

20 жовтня 2016 р. за ініциативи студентського комітету ННІ БМ та за підтримки дирекції ННІ БМ до Міжнародного дня кухаря і кулінара вперше в нашому університеті був проведений фестиваль піци -  "Pizzafest".

Головними учасниками дійства стали студенти та викладачі навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту, які проявили неймовірну кулінарну майстерність та креатив.

Як відомо, батьківщина піци – це Італія і головні інгредієнти цієї страви символізують саме італійську кухню, але студентам та викладачам нашого інституту вдалося довести, що піца може бути українською – колоритною та неймовірно смачною! Фестиваль дав можливість кожному охочому спробувати принаймні 10 її різновидів ,оцінивши смакові якості шедеврів та їх різноманітість.

Ми вдячні організаторам та гостям  фестивалю «Pizzafest» за прекрасну ідею. Хотілося б, щоб цей захід став традиційним для нашого університету, адже це дружні зв’язки, нові знайомства та спілкування і відбувається саме в такій теплій та невимушеній атмосфері.

Більше фото : https://vk.com/nni_bm_main

Детальну інформацію про проведений фестиваль читайте в наступному номері газети «Світоч знань»!

 

Переглядів: 627 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: