Головна » 2017 » Вересень » 30 » Публічна лекція на тему "Розвиток агротехнологій – запорука ефективності сільськогосподарського виробництва"
23:55
Публічна лекція на тему "Розвиток агротехнологій – запорука ефективності сільськогосподарського виробництва"

27 вересня у Харківському національному технічному університеті сільського господарства ім. П. Василенка відбулася публічна лекція д.т.н, академіка НААН України, директора національного центру «Інституту механізації та електрифікації сільського господарства» Адамчука В. В. на тему «Розвиток агротехнологій – запорука ефективності сільськогосподарського виробництва».

Тема лекції є досить актуальною, тому не дивно, що студенти навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту виявили ініціативу прослухати виступ академіка  В.В. Адамчука  для розширення світогляу і отримання нового досвіду у сфері сільського господарства.

Як зазначив Валерій Васильович, в першу чергу для того, щоб створити громадянам України гідний рівень життя, необхідно розвивати і постійно вдосконалювати економічного потенціал країни, а він неможливий без розвитку такої галузі, як сільське господарство!

Загалом лекція зібрала велику кількість зацікавлених слухачів, була змістовною, доречною та актуальною.

Переглядів: 369 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: