Головна » 2018 » Червень » 20 » Рада молодих вчених ХНТУСГ: новий етап співробітництва!
22:05
Рада молодих вчених ХНТУСГ: новий етап співробітництва!

20 червня між Харківським національним технічним університетом сільського господарства імені Петра Василенка, Радою молодих вчених ХНТУСГ та Красноградською державною районною адміністрацією було підписано Договір про співробітництво.

В межах Договору встановлено наукові, практичні та гуманітарні відносини щодо сприяння формуванню науково-практичних проектів молодих вчених університету з метою їх успішної реалізації в Україні та закордоном. Розвиток та підтримка прямих контактів між ХНТУСГ та Красноградською райдержадміністрацією дозволятимуть співпрацювати  у сфері наукової роботи через організацію сумісних наукових досліджень та окремих проектів, зокрема, з виробничими підприємствами району.

Одночасно було підписано Договір про співпрацю з провідним господарством Красноградського району Харківської області – Приватним аграрно-орендним підприємством «Промінь». Підприємство має потужну базу, як з точки зору матеріально-технічного забезпечення, так і відносно напрямів діяльності та розвитку економічної служби. Тому для молодих вчених ХНТУСГ орієнтир на подальший розвиток та інтереси запропонованого взаємовигідного співробітництва є перспективним напрямом!

Особливу вдячність висловлюємо Ректору ХНТУСГ Нанці Олександру Володимировичу, Голові Красноградської районної адміністрації Третякову Євгену Андрійовичу та Фінансовому директору ПАОП «Промінь» Четверик Ользі Григорівні за підтримку ідей та пропозицій Ради молодих вчених ХНТУСГ.

Голова Ради молодих вчених

Мандич О.В., д.е.н., доцент

Переглядів: 359 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: