Головна » 2018 » Квітень » 3 » РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ БІЗНЕС-ПЛАНІВ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
21:20
РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ БІЗНЕС-ПЛАНІВ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

За результатами роботи експертної комісії, на чолі з Головою, директором ННІ БМ, к.е.н., доцентом кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту, Заїкою С.О., було проаналізовано та оцінено бізнес-плани учасників конкурсу. Результати представлені у загальному протоколі, що додається до кожної секції.

Запрошуємо студентів та їх наукових керівників прийняти участь в заключному етапі Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності та церемонії нагородження переможців, яка відбудеться о 14.00 годині, 11 квітня 2018 року у актовій залі Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка.

Також за бажанням запрошуємо до участі у круглому столі «Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств в Україні», який відбудеться 11 квітня 2018 року з 10.00 до 12.00 години на базі Навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка в рамках проведення наукових заходів до Дня науки. Та відвідати виставку «Великодний кошик» яка відбудеться з 12.05 до 13.00 години 11 квітня 2018 року.

 

Відповідальний секретар: к.е.н.,
доцент кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Подольська О.В.

 

Переглядів: 345 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: