Головна » 2015 » Вересень » 24 » Результати співпраці кафедри обліку і аудиту і ХРДА
15:20
Результати співпраці кафедри обліку і аудиту і ХРДА

14 вересня 2015 р. доценти кафедри облік і аудит ХНТУСГ ім. Петра Василенка Поливана Л.А. і Луценко О.А. були запрошені до Харківської районної державної адміністрації (ХРДА) з питань укладання договору про співробітництво. Перша зустріч відбулася з заступником начальника управління - начальником відділу промисловості та транспорту управління економіки Харківської райдержадміністрації Сівцовим М.М., до речі випускником ХНТУСГ, на якій вирішувалися питання безпосередньої взаємодії університету та ХРДА стосовно організації інформаційно-консультаційної та практичної допомоги в розробці стратегічних планів сумісного розвитку та спільної діяльності.

Після наради з М.М.Сівцовим відбулася зустріч з начальником управління економіки І.М. Коваленко. Були розглянуті питання стажування студентів в провідних агроформуваннях, відвідування фахових виставок та наукового консультування в рамках концепції дорадництва і взаємодії науки, освіти та виробництва.

Наприкінці доценти Поливана Л.А. і Луценко О.А. зустрілися з начальником відділу освіти ХРДА Бабельчук О.І. з питань проведення профорієнтаційної роботи серед шкіл Харківського району та залучення учнів 10-11 класів до участі в VI семінару «Мій фах – бухгалтер: Професія бухгалтер – запорука вашої успішності».

Відбулася зустріч з головою ХРДА – Раїною Ю.І. з питань укладення договору про співробітництво між університетом і ХРДА відповідно до Програми сталого розвитку університету та основних намічених планів та напрямів співпраці. Договір про співробітництво було укладено.

Переглядів: 721 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: